spot_img

Χαρούμενος με την 2η θέση ο Marquez

O Marc Marquez μπορεί να μην κέρδισε τον εναρκτήριο αγώνα του MotoGP στο Κατάρ, όμως είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς ήταν άκρως εντυπωσιακός και μας χάρισε μια μεγάλη μάχη για τη νίκη μέχρι τη τελευταία στροφή. Ο Ισπανός αναβάτης της Honda προσπάθησε να “κλέψει” τη νίκη στη τελευταία στροφή, όμως για τρίτη φορά απέτυχε να περάσει τον Andrea Dovizioso.

Μπορεί να ηττήθηκε για ακόμα μια φορά από τον μεγάλο του αντίπαλο ο Marquez, όμως μόνο θετικά πράγματα είχε να πει μετά τον αγώνα.

Είμαι χαρούμενος με αυτή τη δεύτερη θέση. Εδώ δυσκολευόμαστε, αλλά το προσπάθησα και ο Dovi με νίκησε με μια αντεπίθεση. Στο σπριντ η μοτοσυκλέτα του είναι καλύτερη από τη δική μου. Του άξιζε η νίκη. Ήταν ο καλύτερος και με τον πιο δυνατό ρυθμό. Ήξερα ότι στο τέλος θα πίεζε για αυτό όταν πέρασα τον Zarco η στρατηγική μου ήταν να μείνω κολλημένος μαζί του. Ήταν φανταστικό σόου όπως και στην Αυστρία. Έχει φανεί δυνατότερος αλλά κάποια στιγμή όμως θα καταφέρω να τον κερδίσω. Είμαι όμως ικανοποιημένος. Αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν νίκη.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles