spot_img

Χαρούμενος με την M1 του 2020 ο Rossi

Ο Valentino Rossi δοκίμασε τη μοτοσυκλέτα του 2020 στη Βαλένθια και έμεινε εντυπωσιασμένος με τις αναβαθμίσεις που έφερε η Yamaha.

Ο «Γιατρός» ολοκλήρωσε με χαμόγελο το 2019, παρά το γεγονός πως για τα πρότυπα του είχε μια πολύ κακή αγωνιστική σεζόν. Στους τελευταίους αγώνες μάλιστα ήταν η πιο αργή Yamaha, ενώ οι πτώσεις του μέσα στη σεζόν ήταν ασυνήθιστα υψηλές για τα στάνταρ του.

Μετά λοιπόν το τεστ στη Βαλένθια όπου όλοι οι αναβάτες δοκίμασαν τις μηχανές του 2020, ο Rossi ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την έκβαση και ελπίζει σε βελτίωση.

Ένοιωθα πολύ καλά από την πρώτη στιγμή μαζί της. Ήταν θετικό τεστ και το πιο σημαντικό ήταν ότι είχα καλό ρυθμό με τα φθαρμένα ελαστικά. Τα πήγαμε αμέσως καλά. Η πρώτη επαφή ήταν καλή, αλλά προφανώς θέλουμε χρόνο. Η Valencia δεν είναι η κατάλληλη πίστα για εκτιμήσεις στο θέμα του κινητήρα. Άλλωστε αυτός δεν θα είναι ο τελικός κινητήρας. Θα έχουμε μια εξέλιξή του στην Sepang. Πάντως φαίνεται ότι τα πράγματα είναι καλύτερα ήδη. Η διαφορά με τους αντιπάλους μας, στην τελική ταχύτητα, παραμένει μεγάλη, αλλά τη μειώνουμε. Το σασί δεν ήταν προτεραιότητα, αλλά δουλέψαμε και σε αυτό για να βελτιώσουμε την ευστάθεια και την ακρίβειά μας όταν μπαίνουμε στις στροφές.

Το θέμα για μένα είναι ότι η Yamaha δουλεύει και αυτό είναι θετικό. Πάνω απ’ όλα όμως το κάνουν σωστά. Δεν υπάρχει η σύγχυση του παρελθόντος. Πέρυσι είχαμε 2-3 κινητήρες για να διαλέξουμε. Τώρα είναι ένας και τον εξελίσσουμε συνεχώς. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles