spot_img

Χαρούμενος ο Rossi παρά τη 4η θέση

Ο Valentino Rossi ήταν χαρούμενος με την απόδοσή του στο GP Μαλαισίας, παρά το γεγονός πως έχασε το βάθρο, όμως έκανε τον ταχύτερο γύρο.

Ο Ιταλός ήταν γρήγορος από το ξεκίνημα του αγώνα και έκανε μάλιστα ένα εξαιρετικό προσπέρασμα στον Jack Miller, όμως κόλλησε πίσω από τον Andrea Dovizioso. Η τελική ταχύτητα της Yamaha δεν ήταν αρκετή και αυτό τον έκανε να πάρει ρίσκα για να περάσει, όμως δεν ήταν αρκετό.

Η 4η θέση την οποία πήρε ήταν ένα καλό αποτέλεσμα με βάση τα προηγούμενα και ο ταχύτερος γύρος είναι δείγμα πως ο ίδιος βελτιώθηκε πολύ στη Sepang.

Ήταν καλός αγώνας για εμάς. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς την ταχύτητα και τα αποτελέσματά μας στους προηγούμενους αγώνες. Ήθελα το βάθρο, αλλά δεν μπορούσα να νικήσω τον Andrea. Έκανα όμως τον ταχύτερο γύρο που ήταν και νέο ρεκόρ πίστας. Ένοιωθα καλά, αλλά σίγουρα έχασα λίγο χρόνο στην αρχή. Ήμουν δυνατός μέχρι το τέλος. Στις γρήγορες στροφές ήμουν πιο γρήγορος από τον Dovi, αλλά στα φρένα ήταν δύσκολο να τον περάσω. Τον πέρασα μερικές φορές, αλλά στην επιτάχυνση με περνούσε πάλι. Τα έδωσα όλα, όμως, επειδή είναι διαφορετικό να είσαι στο βάθρο. Όμως ήταν καλός αγώνας και είχαμε δυνατό ρυθμό μέχρι το τέλος.

Είμαι χαρούμενος κι επειδή από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι ένας πολύ απαιτητικός αγώνας. Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά. Η μοτοσυκλέτα είναι καλή στις κατατακτήριες και πολύ δυνατή με τα φρέσκα ελαστικά, αλλά κάνουμε τους χρόνους με τις άκρες του ελαστικού και το φθείρουμε περισσότερο. Επιπλέον χάνουμε και σε τελική ταχύτητα κι έτσι όταν παλεύεις με τις πιο γρήγορες μοτοσυκλέτες είναι πιο δύσκολο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο teammate του από την άλλη, Maverick Vinales, πήρε τη νίκη στη Μαλαισία και αν ο Rossi είχε κάνει καλύτερες κατατακτήριες δοκιμές και ήταν μπροστά στην εκκίνηση, ενδεχομένως να ήταν εκείνος στο βάθρο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles