spot_img

Χωρίς τον Alonso ο Πρόλογος του WEC

Η λίστα των συμμετοχών για τον Πρόλογο του WEC στην πίστα του Paul Ricard ανακοινώθηκε και πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία για την έναρξη της Superseason.

H λίστα περιλαμβάνει τα 35 από τα 36 αγωνιστικά που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα, με τον Πρόλογο να είναι προγραματισμένος για τις 6 και 7 Απριλίου. Φέτος, η διαδικασία έχει αλλάξει, καθώς οι δοκιμές θα έχουν διάρκεια 30 ώρες, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα στις ομάδες να κάνουν ένα πλήρες πρόγραμμα.

Η Rebellion θα παρατάξει μόλις ένα από τα δύο R13 LMP1 της, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ακόμα για να κατασκευάσει η Oreca και δεύτερο αγωνιστικό. Όλοι όμως οι οδηγοί της θα λάβουν μέρος στο κρίσιμο αυτό τεστ για την ομάδα, καθώς θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά το νέο τους αγωνιστικό.

Η Toyota από τη μεριά της, έκανε την έκπληξη και στη λίστα των οδηγών πρόσθεσε τον Alex Wurz. Ο Αυστριακός έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όμως θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει το TS050 Hybrid. Απώντες από το ιαπωνικό στρατόπεδο θα είναι οι Fernando Alonso, Kamui Kobayashi & Kazuki Nakajima. O Ισπανός το ίδιο τριήμερο θα αγωνίζεται στην F1 και το GP του Μπαχρέιν, ενώ οι άλλοι δύο θα τρέξουν στον πρώτο αγώνα της Super Formula στην Okayama.

Αρκετές είναι οι ομάδες στην LMP1 όπου δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα όλους τους οδηγούς που θα λάβουν μέρος κάτι που δεν συμβαίνει στην LMP2. Μπορεί όμως, ο Esteban Guttierez να είναι στη λίστα με την Dragonspeed, όόμωςη συμφωνία χάλασε τη τελευταία στιγμή.

Στην GTE-Pro δεν βλέπουμε κάποια έκπληξη στη λίστα των συμετοχών, με τους εργοστασιακούς οδηγούς να είναι όλοι στη λίστα για τον Πρόλογο.

Όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν και στις 30 ώρες του Προλόγου, ενώ μόλις 6 GTE ομάδες θα πάρουν μέρος.

Λίστα Συμμετοχών: Πρόλογος

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles