spot_img

Δεν αλλάζει τρόπο προσέγγισης ο Hamilton

O Lewis Hamilton δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζει τους αγώνες του, παρά τους 30 βαθμούς διαφορά από τον Sebastian Vettel.

O Βρετανός έκανε έναν από τους καλύτερους φετινούς του αγώνες στην Monza και πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Ferrari, μεγαλώνοντας το προβάδισμα, τόσο του ίδιου αλλά και της ομάδας του στη βαθμολογία. Η Σιγκαπούρη είναι μια πίστα που φέρνει προβλήματα στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός πως πέρυσι κατάφερε να κερδίσει κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Μάλιστα, η διαφορά ήταν μικρότερη απ’ότι φέτος, όμως ο ίδιος δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική του.

Ειλικρινά, μέχρι στιγμής δεν έχω σκεφτεί έστω και υποσυνείδητα τη διαφορά στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω τον κάθε αγώνα καθώς υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί για να πάρουμε. Οπότε ο τρόπος προσέγγισης είναι ο ίδιος όπως όλη τη χρονιά. Φαίνεται να δουλεύει, οπότε θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε παρά το γεγονός πως έχουμε δύσκολους αγώνες μπροστά μας. Προφανώς η Ferrari είναι μπροστά μας στους τελευταίους αγώνες, οπότε πρέπει να μείνουμε μαζί τους, αν όχι να τους προσπεράσουμε σε δυναμική. Θα είναι όμως δύσκολο.

Επιπλέον, πέρα από την Ferrari που λόγω χαρακτηριστικών της SF71-H είναι το φαβορί, ο Hamilton θεωρεί πως και η Red Bull θα είναι δυνατή στην Marina Bay, μιας και είναι πίστα που βασίζεται στην αεροδυναμική.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles