spot_img

Δεν μπορεί ακόμα τίτλο η Ducati

O τεχνικός διευθυντής της Ducati, Gigi Dall’Igna, παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμη σε θέση να παλέψει για τίτλο μετά και από το τελευταίο χειμερινό τεστ

Το 2017 αποτελεί μία νέα εποχή για την Ducati, καθώς έχει πλέον στο δυναμικό της τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, ο οποίος έχει ως μοναδικό στόχο το πρωτάθλημα. Επιπλέον, η Ιταλική μάρκα, θέλει να χτίσει στο καλό 2016 όπου κατέκτησε δύο νίκες.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, η προσαρμογή του Ισπανού αναβάτη, δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Το θετικό όμως στην υπόθεση τίτλο για την Ducati, ήταν το γεγονός πως ο Andrea Dovizioso βρέθηκε πρώτος τη μία από τις τέσσερις ημέρες δοκιμών.

Μιλώντας σε Ισπανικά δίκτυα, ο Dall’Inga είπε πως ίσως δεν καταφέρει η ομάδα του να νικήσει τις Yamaha και Honda, όμως έδωσε τα εύσημα στους οδηγούς του για την προσπάθεια που κατέλαβαν.

«Φυσικά ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι φανερό πως δεν μπορούμε να παλέψουμε αυτή τη στιγμή, όμως έχουμε τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ιταλός συνέχισε λέγοντας κατά πόσο το feedback των οδηγών έχει βοηθήσει την ομάδα μέχρι σήμερα.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που έχει κάνει ο Dovizioso μέχρι στιγμής. Ειδικά μετά τις δοκιμές στο Qatar και στη Sepang, έχουμε συλλέξει πολύτιμα δεδομένα για να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Για την περίπτωση του Lorenzo, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα, αλλά είμαι χαρούμενος με την πρόοδο που έχουμε κάνει. Είναι πάντα δύσκολο να αλλάζεις μοτοσυκλέτα, αλλά γνωρίζω τον Jorge από μικρό παιδί και το μόνο σίγουρο είναι πως έχει ωριμάσει».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles