spot_img

Δεν χάνει το ηθικό του ο Lorenzo

O Jorge Lorenzo είχε ακόμα ένα απογοητευτικό GP για το 2017, με τα προβλήματα που κουβαλά όλη τη σεζόν να τον ταλαιπωρούν ακόμα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Ducati, έκανε μια πολύ καλή εκκίνηση στο Sachsenring, όμως τα ελαστικά του δεν άντεξαν και η 11η θέση ήταν αναπόφευκτη.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου, ή από τη διαφορά μου από τον Marquez, αλλά συγχρόνως δεν θέλω να χάσω το ηθικό μου. Μετά το Warm-Up, ανησυχούσα πολύ γιατί δεν είχα ρυθμό και φοβόμουν για το χειρότερο, αλλά στον αγώνα ήμουν ανταγωνιστικός στους 5 πρώτους γύρους. Η μοτοσυκλέτα είχε αναπηδήσεις στις στροφές ενώ και τα ελαστικά είχαν πολύ γρήγορη φθορά στην αριστερή πλευρά. Σπίναραν και δεν είχα πρόσφυση.

Ωστόσο ο ίδιος, βλέπει πως υπάρχει βελτίωση με την GP17, στην οποία νιώθει πιο άνετα πλέον και το επόμενο βήμα είναι να λύσει τα προβλήματα που έχει. Τόσο στο κράτημα, αλλά και με την φθορά που τον ρίχνει απότομα στις πίσω θέσεις.

Είμαι πιο άνετα τώρα πάνω στην GP17 απ’ ότι ήμουν στην αρχή και σε πίστες που νιώθω άνετα μπορώ να παλέψω για το βάθρο. Χρειαζόμαστε όμως μια σημαντική αλλαγή για να μπορέσουμε να μειώσουμε τη διαφορά από τους μπροστά. Μπορούμε να βελτιωθούμε δουλεύοντας στο πλαίσιο και στην αεροδυναμική και στο να έχουμε περισσότερη πρόσφυση στο μπροστινό. Θα αλλάξει η μοτοσυκλέτα και θα είμαι πιο φυσικός πάνω της, πιο γρήγορος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles