spot_img

Δεν εγκαταλείπει την SF90 η Ferrari

Με τον κίνδυνο η διαφορά από τη Red Bull στη βαθμολογία να μειωθεί, η Ferrari θα συνεχίσει την εξέλιξη της φετινής SF90 με στόχο να βρει τη χαμένη απόδοση.

Η φετινή σεζόν για τη Scuderia πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, έχοντας μηδέν νίκες έπειτα από 12 αγώνες, με τη πίεση στο στρατόπεδο των Ιταλών να μεγαλώνει. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της, Mattia Binotto, η εξέλιξη θα βοηθήσει και στο μονοθέσιο του 2020, μιας και οι κανονισμοί θα παραμείνουν ίδιοι και την επόμενη σεζόν.

Οτιδήποτε κι αν κάνουμε τη φετινή σεζόν θα είναι προς όφελος της επόμενης. Οπότε δεν πιστεύω πως πρέπει σε κανένα σημείο να σταματήσουμε την εξέλιξη, καθώς μπορεί να περάσει στο μονοθέσιο της επόμενης σεζόν. Πρέπει να οργανωθούμε όμως και για το 2021. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς ανθρώπους στο τεχνικό μας τμήμα και πρέπει προσεκτικά να πάρουμε αποφάσεις, ανάλογα με τις προτεραιότητες μας.

Όσο για το υπόλοιπο του 2019, ο Ιταλός τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνει η Ferrari είναι να προσθέσει όσο περισσότερη κάθετη δύναμη μπορεί στην SF90.

Ήταν ένα απαιτητικό πρώτο μισό της σεζόν. Έχοντας αλλάξει και τη δομή της οργάνωσης μας δεν έκανε τα πράγματα καλύτερα. Πιστεύω πως η κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι να βάλουμε περισσότερη κάθετη δύναμη στο μονοθέσιο, όμως να είναι πιο αποδοτική σε σχέση με την ισορροπία του. Είναι μια απαιτητική χρονιά όμως αν υπάρχει κάτι το οποίο βοηθάει είναι το ομαδικό μας πνεύμα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles