spot_img

Δεν φεύγει στο μέσον της σεζόν ο Alonso από την McLaren

Ο Fernando Alonso αρνήθηκε το γεγονός πως θα παρατήσει μεσούσης της σεζόν τη McLaren μετά και το απογοητευτικό ξεκίνημα στη σεζόν.

Μετά το GP Αυστραλίας, ο Mark Webber είχε δηλώσει πως ο Alonso μπορεί να αφήσει την McLaren πριν ολοκληρωθεί καν η φετινή σεζόν.

Ο Ισπανός, εγκατέλειψε τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στους τελευταίους γύρους, μετά από πρόβλημα στην εμπρός αριστερή ανάρτηση. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και για το μεγαλύτερο μέρος του ήταν στους βαθμούς.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια του Webber, o Alonso δήλωσε:

«Όχι, σίγουρα δεν είναι αλήθεια. Διαβάζω σχόλια από πολλούς ανθρώπους. Στην Ισπανία, αν ένας πρώην οδηγός ή αναβάτης κάνει μια συνέντευξη, πάντα θα υπάρχει μια ερώτηση για τον Alonso, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Όλοι είναι κοντά μου και είναι σαν να έχω κατάθλιψη. Δεν είναι καθόλου έτσι».

Παρά το γεγονός πως αυτή είναι η τρίτη σερί χρονιά που δεν θα μάχεται στις μπροστά θέσεις, ο Ισπανός λέει πως δεν θα ήθελε να είναι εκτός F1, ενώ τόνισε πως η ομάδα περιμένει το κάτι παραπάνω από τον ίδιο.

«Προτιμώ να βρίσκομαι εδώ, παρά στο σουπερμάρκετ στο σπίτι μου. Είμαι στην F1, είμαι στα καλύτερά μου, είμαι πιο έτοιμος από ποτέ και αποδίδω το καλύτερο. Η ομάδα δεν είναι ανταγωνιστική τώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από τη μία μέρα στην άλλη, οπότε είναι δύσκολο. Την ίδια ώρα, η ομάδα πιστεύω πως περιμένει το κάτι παραπάνω από εμένα, ένα επιπλέον αποτέλεσμα από εμένα όπως στην Αυστραλία. Οι προσομοιώσεις έλεγαν πως θα ήμασταν τελευταίοι και ήμασταν 10οι. Στην Κίνα, αν η πρόβλεψη λέει πως είμαστε τελευταίοι, τότε ο Alonso πρέπει να είναι στους βαθμούς».   

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles