spot_img

Δεν φοβάται επιστροφή του Marquez o Quartararo

Ο Fabio Quartararo δήλωσε πως στόχος του θα είναι να συνεχίζει να κυριαρχεί, ακόμα και όταν επιστρέψει ο Marc Marquez στην αγωνιστική δράση.

Ο Γάλλος έκανε το τέλειο ξεκίνημα στη σεζόν, επικρατώντας και στους δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στη Jerez, κάνοντας μάλιστα επίδειξη δύναμης στους αντιπάλους του. Στη βαθμολογία προηγείται 10 βαθμούς από τον Maverick Vinales, όμως η μεγάλη του μάχη αναμενόταν να είναι με τον Marquez. O Ισπανός προσπάθησε να κάνει το απίστευτο επιστρέφοντας στον δεύτερο αγώνα, αλλά μετά τις κατατακτήριες αποσύρθηκε και μένει να δούμε αν θα είναι σε θέση να τρέξει στη Τσεχία.

Μιλώντας για την επιστροφή του Marquez, ο Quartararo δήλωσε:

Έχω πάρει δυο νίκες και όταν επιστρέψει στις πίστες το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε αυτόν, ούτε αυτός σε εμένα. Άλλωστε είναι 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι πολύ νωρίς και είμαστε πολλοί που διεκδικούμε το Πρωτάθλημα. Ο Marc θα γυρίσει στο Brno, ο Maverick είναι γρήγορος και μετά είναι ο Dovi και ο Valentino που πήραν βάθρο. Οι αντίπαλοι ήταν πολλοί και καλό θα ήταν να μην ήταν τόσοι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Jerez, τις αναμνήσεις που έχει από την πρώτη του επίσκεψη αλλά και τις διαφορές του δεύτερου αγώνα από τον πρώτο.

Θυμάμαι ότι τον πρώτο μου Αγώνα MotoGP τον είδα εδώ στην Jerez με νικητή τον Valentino απέναντι στον Gibernau. Μου έδωσε το κίνητρο να βρεθώ κι εγώ εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν στο βάθρο με τον Vale. Είχα άγχος γιατί ο μηχανισμός για τις εκκινήσεις δεν δούλευε καλά και τις προηγούμενες ημέρες κάθε φορά που τον δοκίμαζα ήταν καταστροφή. Οι συνθήκες ήταν περίεργες και διαφορετικές σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. Είχα φθορά στο μπροστινό και γενικά ήταν ένας από τους πιο δύσκολους Αγώνες της καριέρας μου. Όταν έχεις κάνει διαφορά από τους πιο πίσω, νομίζεις ότι μπορείς να κόψεις λίγο αλλά τότε είναι που έρχεται το λάθος. Πέρυσι έμαθα να είμαι πιο συγκεντρωμένος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles