spot_img

Δεν κάνει στην άκρη για τον Marquez o Crutchlow

Το πρωτάθλημα του 2017 πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του, με τον Cal Crutchlow να μην έχει πρόβλημα στο να εμποδίσει τον Marc Marquez.

Πλησιάζουμε πλέον μια μια περίοδο, όπου οι ομάδες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν εντολές στους αναβάτες τους, ώστε να τους βοηθήσουν άλλους στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Πλέον, στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, έχουμε τους Marc Marquez & Andrea Dovizioso, οι οποίοι διεκδικούν το φετινό τίτλο. Η διαφορά μεταξύ τους είναι στους 16 βαθμούς και όλα θα κριθούν πολύ πολύ σύντομα.

Ένας αναβάτης που είναι κατά των team orders είναι ο Cal Crutchlow, ο οποίος δηλώνει πως δεν θα κάνει στην άκρη για τον Marquez, παρά το γεγονός πως είναι αναβάτης της Honda.

Δεν θα κάνω στην άκρη γι’ αυτόν. Στο κάτω κάτω παλεύω ενάντια όλων. Πιστεύετε άλλωστε ότι αν ο Marc, ή ο Dovi, δεν ήταν στη μάχη για τον τίτλο, θα έκαναν στην άκρη για μένα, για να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα; Δεν μου έχουν ζητήσει να βοηθήσω τον Marc και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνουν. Δεν ξέρω κανέναν εδώ, στην κατηγορία, που θα ήθελε να του χαρίσουν κάτι. Αν κάποιος χάσει τον τίτλο για 1-2 βαθμούς επειδή εγώ τερμάτισα μπροστά του, δεν θα πει ότι έπρεπε να κάνω στην άκρη. Ειλικρινά δεν είναι τέτοιου είδους άθλημα ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles