spot_img

Δεν σκέφτεται ακόμα το πρωτάθλημα ο Lorenzo

O Jorge Lorenzo έχει πάρει φόρα κερδίζοντας τους δύο τελευταίους αγώνες, όμως η υπόθεση τίτλος είναι ακόμα πολύ μακριά.

Ο Ισπανός έχει αναγεννηθεί πάνω στην GP18 και έχοντας πάρει δύο σερί νίκες, έχει σκαρφαλώσει στη βαθμολογία και πλέον η ψυχολογία του είναι στα ύψη. Ο επόμενος αγώνα είναι στην Ολλανδία και τo Assen, μια πίστα στην οποία δεν έχει κερδίσει, ενώ δεν είναι και η καλύτερη για την Ducati.

Το 2017 είχε έναν πολύ άσχημο αγώνα όταν σε ενδιάμεσες συνθήκες τερμάτισε 15ος, όμως φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο Lorenzo θέλει μια καλή εμφάνιση στο Assen, ώστε να αποδείξει πως η Ducati μπορεί να είναι γρήγορη παντού.

Οι δυο νίκες σε Mugello και Montmelo ήταν κάτι καταπληκτικό και σημαντικό, όμως το Πρωτάθλημα δεν σταματά εδώ και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε γρήγοροι και σε πίστες όπως το Assen. Ίσως δεν είναι η καλύτερη πίστα για εμάς, όμως είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Πρέπει να κοιτάμε τον κάθε Αγώνα ξεχωριστά. Για την ώρα το Πρωτάθλημα δεν είναι στο μυαλό μας. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάνουμε μέχρι τώρα και να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή μας. Το Assen είναι ιστορική πίστα και είναι πάντα ιδιαίτερο να αγωνίζεσαι εκεί. Φυσικά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τον καιρό που, όπως κάθε χρόνο, θα παίξει το ρόλο του.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles