spot_img

Δίχως οπαδούς το MotoGP στη Jerez

Οι πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος του MotoGP θα διεξαχθούν δίχως τη παρουσία οπαδών, παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Jerez, εξέτασε τη πιθανότητα να υπάρξει προσέλευση οπαδών στα πρώτα Grand Prix της σεζόν του MotoGP και προγραμμάτισε μια συνέλευση τόσο με τη Dorna αλλά και με τη Κυβέρνηση της Ανδαλουσίας. Το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής έφερε όλες τις πλευρές να συμφωνούν ομόφωνα στο γεγονός πως οι αγώνες στη πίστα της Jerez στις 19 και 26 Ιουλίου, όπως και οι αγώνες του WSBK θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η απόφαση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη με τα τωρινά δρώμενα, καθώς όπως σημειώθηκε και στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, η παρουσία οπαδών θα προκαλούσε αύξηση στα έξοδα του πρωταθλήματος και του διοργανωτή του αγώνα. Το υπάρχον σχέδιο δεν περιλαμβάνει τη παρουσία οπαδών, ενώ σε κίνδυνο θα είχε τεθεί και το πρωτόκολλο υγείας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Μπορεί να αποκλείστηκε το ενδεχόμενο να δούμε οπαδούς στην Jerez όμως πίστες όπως το Misano, το Le Mans και η Βαλένθια, εφόσον συνεχίζουν να χαλαρώνουν τα μέτρα για τον Covid-19, θα πραγματοποιηθούν με παρουσία οπαδών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles