spot_img

Δοκιμές Sepang D1: Ποδαρικό με Quartararo

Η σεζόν του MotoGP για το 2020 είναι εδώ, με τον Fabio Quartararo να οδηγεί το 1-2 της SRT Petronas Yamaha στις πρώτες δοκιμές της Sepang.

Ο Γάλλος ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, πάνω στην εργοστασιακή Yamaha M1 του 2020 και έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο 1:58.945 και ήταν ταχύτερος κατά 0.051s από τον teammate του, Franco Morbidelli. Οι χρόνοι των δύο νεαρών αναβατών, σημειώθηκαν στο πρωινό σκέλος των δοκιμών, μιας και οι συνθήκες χειροτέρεψαν όσο περνούσε η ώρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του μεσημβρινού διαλείμματος, έβρεξε στη πίστα, με αποτέλεσμα να μην δούμε κάτι καλύτερο στο απογευματινό σκέλος.

Όταν η πίστα άρχισε να στεγνώνει και οι αναβάτες βγήκαν με σλικ ελαστικά, επικεντρώθηκαν σε μεγάλα stint με βαρύ φορτίο καυσίμου για τις πρώτες προσομοιώσεις αγώνα της χρονιάς.

Πίσω από τις δύο SRT Yamaha, βρέθηκε ο Alex Rins με την Suzuki μόλις 0.250s πίσω τους, ενώ στη 4η θέση ακολούθησε ο Cal Crutchlow ως η πρώτη Honda στη κατάταξη. Στην 5η θέση είδαμε ακόμα έναν κατασκευαστή, με τον Jack Miller να φέρνει τη Ducati μόλις 0.383s μακριά από τον Quartararo.

Ο Maverick Vinales δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση στη κατάταξη, μπροστά από τον Aleix Espargaro με τη νέα Aprilia RS-GP, μπροστά από τον αδερφό του, τον Pol με την KTM. O Joan Mir έκλεισε τη μέρα στην 9η θέση, ενώ ο Valentino Rossi έκλεισε τη πρώτη 10άδα στη πρώτη ημέρα στη Sepang.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Οι εργοστασιακές ομάδες των Honda και Ducati ακολούθησαν το δικό τους πρόγραμμα τη πρώτη ημέρα και πλασαρίστηκαν εκτός 10άδας. Ο Andrea Dovizioso ήταν μόλις στην 11η θέση, μπροστά από τους αδερφούς Marquez, με τον Marc να είναι κατά 0.242s ταχύτερος του Alex. Όσον αναφορά τους δοκιμαστές των ομάδων, ταχύτερος ήταν ο Dani Pedrosa στην KTM.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles