spot_img

Δοκιμές Sepang D2: Ξανά ταχύτερος ο Quartararo

Ο Fabio Quartararo ήταν ο ταχύτερος αναβάτης και τη δεύτερη ημέρα για τις δοκιμές της Sepang, έχοντας φοβερή ταχύτητα και μεγάλη σταθερότητα.

Ο Γάλλος δεν θέλει να αποχωριστεί το νούμερο ένα από τη κατάταξη καθώς το τελευταίο ημίωρο των δοκιμών βγήκε στη πίστα και έγραψε το 1:58.572 και εκθρόνισε από εκεί τον Jack Miller με τη Ducati που είχε ως εκείνο το σημείο τη 1η θέση. Ο αναβάτης της Pramac όμως, κατέληξε στη 2η θέση, 0.069s και έδειξε πως η GP20 έχει τη ταχύτητα τον χειμώνα. Πίσω του είχαμε την έκπληξη της ημέρας που ακούει στο όνομα Dani Pedrosa, με τον δοκιμαστή της KTM να παίρνει τη 3η θέση, όντας 0.090s πιο αργός από τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας, δείχνοτας την βελτίωση της RC16.

Στην 4η θέση ολοκλήρωσε ο Joan Mir συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις της Suzuki σταθερά στη πρώτη 5άδα, την οποία ολοκλήρωσε ο Franco Morbidelli, 0.259s μακριά από τον teammate του. Ο Maverick Vinales ακολούθησε στην 6η θέση της κατάταξης για λογαριασμό της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha. Ο Ισπανός ήταν 0.3s πίσω από τον Quartararo και έμεινε μπροστά από τον Alex Rins με τη δεύτερη GSX-RR. Ο Pol Espargaro ήταν στην 8η θέση φέρνοντας δύο KTM στη 10άδα και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο του μόλις στον τρίτο του γύρο στη πίστα.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ο Πρωταθλητής Marc Marquez σημείωσε μόλις 47 γύρους τη δεύτερη ημέρα, αλλά ολοκλήρωσε στην 9η θέση της κατάταξης, ενώ πίσω του έκλεισε τη 10άδα για δεύτερη σερί ημέρα ο Valentino Rossi με 60 γύρους. Η διαφορά των 10 πρώτων τη δεύτερη ημέρα κυμάνθηκε στα 0.544s.

Ο Aleix Espargaro έπεσε εκτός 10άδας, όπως και ο Cal Crutchlow πίσω του στην 12η θέση μπροστά από τις Ducati των Danilo Petrucci, Peco Bagnaia και Andrea Dovizioso. Οι Ιταλοί έχουν μέχρι στιγμής μια πολύ διακριτική παρουσία στη Sepang και δεν έχουν δείξει ακόμα τη πραγματική τους δύναμη.

Ταχύτερος Rookie της ημέρας ήταν ο Alex Marquez στην 17η θέση, ενώ τους περισσότερους γύρους σημείωσε ο Tito Rabat με 77 γύρους.

Αποτελέσματα – Δοκιμές Sepang, Ημέρα 2

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles