spot_img

Δοκιμές Valencia D1: Στο κορυφή Yamaha και Vinales

O Maverick Vinales ολοκλήρωσε τη πρώτη ημέρα δοκιμών στη πίστα της Valencia, ενώ ο Valentino Rossi είχε μια άσχημη πτώση.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha βρέθηκε στη κορυφή των χρόνων την Τρίτη στη πρώτη ημέρα δοκιμών, με την Yamaha να δοκιμάζει πολλές λύσεις για το 2018. Ο Vinales έμεινε με το σασί του 2016 και έγραψε τη τελευταία ώρα το ταχύτερο πέρασμα του στο 1:30.189, με έναν πειραματικό κινητήρα του 2018. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Johann Zarco, με τον Γάλλο να εντυπωσιάζει και στην off-season. O αναβάτης της Tech 3, έγραψε κι εκείνος τον ταχύτερο χρόνο του τη τελευταία ώρα με την M1 του 2017 και ήταν μόλις 0.2s πιο αργός από τον Vinales.

O Marc Marquez ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα στην 3η θέση και ήταν ο πρώτος από τους αναβάτες της Honda. O Ισπανός είχε τον ταχύτερο χρόνο για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, ενώ η Honda δοκίμασε πειραματικό σασί και κινητήρα για το 2018.

Ο Valentino Rossi βρέθηκε στη 4η θέση στα τελικά αποτελέσματα, με τον Ιταλό να δοκιμάζει πολλές λύσεις για την επόμενη χρονιά. Όμως δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, με τον Vale να έχει μια πολύ άσχημη πτώση στη στροφή 10, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι.Ο Jack Miller ολοκλήρωσε θετικά το ντεμπούτο του με την Ducati στην 5η θέση, έχοντας μια πολύ καλή ημέρα.

Ο Aleix Espargaro έφερε την Aprilia στην 6η θέση σε μια πολύ καλή ημέρα, ενώ οι Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo ολοκλήρωσαν την ημέρα για την Ducati στις θέσεις 7 και 8. Ικανοποιητική η πρώτη ημέρα για την KTM, με τον Pol Espargaro να είναι στην 9η θέση και τον Bradley Smith στη 12η.

Η Suzuki αναγκάστηκε να μη συμμετάσχει στη πρώτη ημέρα δοκιμών, με τους Andrea Iannone & Alex Rins μαζί με άλλα άτομα της ομάδας να έχουν ιογενή μόλυνση.

Αποτελέσματα D1

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles