spot_img

Δοκιμές Valencia D2: O πρωταθλητής ολοκλήρωσε το τεστ στη κορυφή

Άκρως σημαντική και η δεύτερη ημέρα δοκιμών στη πίστα της Βαλένθια, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να ολοκληρώνει ταχύτερος.

Ο Marc Marquez ξεκίνησε με όρεξη τη δεύτερη και τελευταία ημέρα δοκιμών στην Ισπανική πίστα και από το πρωί κατείχε τον πρώτο χρόνο. Όμως, ο ταχύτερος ήρθε την τελευταία ώρα στο 1:30.033 και ήταν ο καλύτερος στις δύο ημέρες δοκιμών. Στην 2η θέση ολοκλήρωσε ο Dani Pedrosa κάνοντας το 1-2 για την Honda σε ένα συνολικά πολύ καλό διήμερο δοκιμών.

Ο Johann Zarco ολοκλήρωσε στην 3η θέση τις δοκιμές της Valencia, με τον αναβάτη της Tech 3 να μην κατεβαίνει κάτω από το 1:30. Όμως, ήταν ο ταχύτερος από τις Yamaha, παρά τη πρώτη που είχε. Ο Jorge Lorenzo ολοκλήρωσε στην 4η θέση για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, με τον teammate του Andrea Dovizioso να είναι μόλις 15ος. Ο Ιταλός, ολοκλήρωσε από πολύ νωρίς το πρόγραμμα του.

Ο Maverick Vinales βρέθηκε στην 5η θέση των χρόνων και στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας δοκίμαζε το νέο φέρινγκ πριν επιστρέψει στο παλιό. Ο Valentino Rossi ήταν στην 7η θέση με το σασί του 2016, ενώ ανάμεσα στις δύο Yamaha ήταν ο Cal Crutchlow.

Οι δύο Suzuki βγήκαν στη πίστα τη δεύτερη ημέρα, με τον Andrea Iannone να γράφει τον 9ο ταχύτερο χρόνο της ημέρας και τον Alex Rins να είναι στην 14η θέση.

Ο Aleix Espargaro ήταν η ταχύτερη Aprilia στην 10η θέση, ενώ η ταχύτερη KTM ήταν εκείνη του Pol Espargaro στην 11η θέση.

Συνολικά αποτελέσματα Valencia Test

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles