spot_img

Δοκιμές Βαρκελώνης D4, πρωί: Kubica και Alfa στη κορυφή

Ο Robert Kubica ήταν ο ταχύτερος στο πρωινό σκέλος της τέταρτης ημέρας στις δοκιμές Βαρκελώνης, με τους Vettel και Latifi να προκαλούν κόκκινες σημαίες.

Ο Πολωνός με την C39 είχε ένα γεμάτο πρωινό στο Circuit de Catalunya σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο. Φορώντας την C5 super-soft γόμα, σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1:16.942 βάζοντας συνολικά και 50 γύρους στο πρόγραμμα της ημέρας για την Alfa Romeo. O χρόνος του ήταν ταχύτερος από τον χρόνο του Kimi Raikkonen με την ίδια γόμα στη δεύτερη ημέρα δοκιμών. Στην 2η θέση είδαμε την Alpha Tauri του Pierre Gasly, o οποίος με τη C4 γόμα ήταν 0.598s μακριά από την κορυφή, όμως όπως και η Red Bull έβαλε λίγους γύρους. Στην 3η θέση βρέθηκε ο Alex Albon με την Red Bull, o οποίος πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο στο τελευταίο ημίωρο της διαδικασίας. Συνολικά τα δύο μονοθέσια με κινητήρα Honda έβαλαν 54 γύρους.

Ο Ταϊλανδός, με την C2 hard γόμα ήταν 0.608s μακριά από την κορυφή και 0.012s ταχύτερος του Lewis Hamilton, o οποίος είχε την ίδια γόμα ελαστικών. Ο χρόνος του όμως έγινε αρκετά νωρίτερα στην ημέρα, σε χειρότερες συνθήκες, όμως έβαλε αρκετούς γύρους από το πρόγραμμά του. Μέχρι το τέλος του 4ώρου, σημείωσε 89 γύρους, ολοκληρώνοντας την ημέρα του.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στην 5η θέση ήταν ο Lance Stroll με την Racing Point RP20 στην C3 medium γόμα. Ο χρόνος του ήταν 0.3s ταχύτερος του Sebastian Vettel με τη Ferrari, με τον Γερμανό να φορά την ίδια γόμα ελαστικών, δίνοντας μας μια μικρή σύγκριση μεταξύ των δύο ομάδων. H Ferrari είχε ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα, σημειώνοντας συνολικά 84 γύρους με τον 4 φορές πρωταθλητή. Ακολούθησαν οι Daniel Ricciardo και Carlos Sainz με τις Renault και McLaren αντίστοιχα, κάνοντας 53 και 48 γύρους στο πρωινό σκέλος, δίχως να πιέζουν για χρόνους. Ο Nicholas Latifi ήταν 1.3s μακριά από τη κορυφή με την C4 soft γόμα ελαστικών, ενώ τη πρώτη 10άδα έκλεισε ο Romain Grosjean με τη Haas στο 1:18.670.

Στο πρωινό σκέλος, είδαμε τη τέταρτη ημέρα δύο κόκκινες σημαίες. Την πρώτη κόκκινη σημαία της ημέρας έβγαλε ο Sebastian Vettel όταν βγήκε εκτός πίστας έχασε τον έλεγχο στην έξοδο της στροφής 8 και σταμάτησε στην άκρη. Τη δεύτερη κόκκινη σημαία έβγαλε ο Nicholas Latifi με την Williams, όταν και σταμάτησε στην έξοδο της στροφής 9.

Στο ξεκίνημα της ημέρας, αρκετές ομάδες δεν βιάστηκαν να βγουν στη πίστα, όμως όσο πέρασε η μέρα, είδαμε όλα τα μονοθέσια να βγαίνουν για το πρωινό τους πρόγραμμα. Στο απογευματινό σκέλος, 9 στις 10 ομάδες θα αλλάξουν τους οδηγούς τους, με μοναδική εξαίρεση να είναι η Haas.

Αποτελέσματα – Δοκιμές Βαρκελώνης, Ημέρα 4 (πρωί)

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles