spot_img

Dorna: «Οι ομάδες αρνήθηκαν να τρέξουν τη Δευτέρα»

Ο CEO της Dorna, Carmelo Ezpeleta, μίλησε για την παρωδία στο Silverstone και έριξε ευθύνες στις ομάδες όσον αναφορά τη μη διεξαγωγή του αγώνα.

Οι ομάδες του MotoGP ήταν υπεύθυνες σύμφωνα με την Dorna για το γεγονός πως ο αγώνας δεν μετατέθηκε την Δευτέρα στο Silverstone, κάτι το οποίο η ομοσπονδία επιθυμούσε.

Η Δευτέρα ήταν αργία για την Αγγλία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι περισσότερες ομάδες είπαν όχι. Αμέσως μετά τη βροχή στο warm-up προτείναμε και αυτή τη λύση. Δεν κατάλαβα την άρνησή τους, αλλά τη σεβαστήκαμε. Όταν είδαμε ότι στις 16:00 τοπική ώρα ακόμα έβρεχε ξέραμε ότι δεν θα γίνει ο αγώνας. Η συνάντηση των οδηγών δεν ήταν απαραίτητη. Θα μπορούσε ο αγώνας να γίνει το πρωί, την ώρα του warm-up. Αλλά πότε να το επικοινωνούσαμε σ’ όλους; Στις έξι το πρωί;

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο paddock έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση σχετικά με το αν ειδοποιήθηκαν οι επικεφαλής των ομάδων σχετικά με τη συνάντηση που είχαν οι αναβάτες. Ο Ezpeleta επιβεβαίωσε πως η συνάντηση ήταν πρόχειρα οργανωμένη και ξεκίνησε με πρωτοβουλία των ίδιων των οδηγών.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles