spot_img

Dovizioso: «Έχει αλλάξει πολύ το MotoGP φέτος»

Ο Andrea Dovizioso μίλησε για τη κατάσταση των αγώνων του MotoGP, με τους αγώνες να μην είναι πλέον μια διαχείριση ελαστικών.

Ο Ιταλός διανύει μια πολύ διαφορετική χρονιά από το 2018, καθώς η GP19 δεν είναι πλέον όσο ανταγωνιστική θα ήθελε τόσο ο ίδιος αλλά και η Ducati, έχοντας πέσει σε δυναμική πίσω και από τη Yamaha. O Dovi έχει να δει νίκη από την Αυστρία και πλέον μάχεται στη πίστα με τις δύο Suzuki και πολύ μακριά από το βάθρο.

Ο Ιταλός τώρα, εξηγεί πως ένας μεγάλος παράγοντας που έχει συμβάλει σε αυτό είναι τα ελαστικά και το γεγονός πως δεν χρειάζονται πλέον διαχείριση στον αγώνα.

Οι αντίπαλοί μας είναι γρηγορότεροι και τα ελαστικά είναι διαφορετικά. Πλέον οι αγώνες είναι με τέρμα ταχύτητα από την αρχή μέχρι το τέλος. Πέρυσι και πριν από δυο χρόνια ήταν αλλιώς. Έχει αλλάξει πολύ το MotoGP φέτος. Είχαμε συνηθίσει να κάνουμε αγώνες με διαχείριση ελαστικών, τώρα όμως αυτοί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί. Εγώ είμαι ο ίδιος, όπως ήμουν και πριν. Οι πίστες είναι οι ίδιες και δεν έχουν αλλάξει και η Michelin δίνει τα ίδια ελαστικά σε όλους. Άρα πρέπει να προσαρμοστούμε.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles