spot_img

Dovizioso: «Κάναμε ένα σημαντικό βήμα»

Ο Andrea Dovizioso ήταν ενθουσιασμένος μετά το GP του Κατάρ, στο οποίο έδωσε τεράστια μάχη με τον Marc Marquez και τη κέρδισε και πάλι.

Ένας αγώνας καρμπόν με την Αυστρία και το Motegi του 2017, με τους διεκδικητές του τίτλου, Andrea Dovizioso και Marc Marquez να δίνουν τη μάχη για τη νίκη μέχρι τη τελευταία στροφή. Ο Ιταλός αναβάτης της Ducati ήταν και πάλι ο νικητής και έφυγε από το Κατάρ με τους 25 βαθμούς και ψυχολογία στα ύψη.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους στην Ducati. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα σε σχέση με πέρυσι. Με τον Marc φαίνεται εύκολο, αλλά ποτέ δεν είναι. Κατάφερε και πήρε τη στροφή πιο κλειστά απ’ ότι συνήθως, όμως ήμουν σε εγρήγορση και πήρα τη σωστή απόφαση. Στην αρχή αναγκάστηκα να ανακάμψω, φροντίζοντας παράλληλα τα ελαστικά μου. Ήμουν γρήγορος, αλλά όλοι είχαν την ίδια στρατηγική. Πέντε γύρους πριν το τέλος ήθελα να κάνω διαφορά, αλλά δεν είχα άλλο λάστιχο κι έτσι έπρεπε να πιέζω χωρίς να είμαι πολύ επιθετικός. Δεν πίστευα ότι θα το επιχειρούσε. Προσπάθησα όμως να συμπεριφερθώ όπως πάντοτε, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της Ducati. Δυστυχώς όταν είσαι στην τελευταία στροφή δεν σου μένουν πολλές επιλογές, απλά ακούς πόσο κοντά είναι ο αντίπαλός σου.

Όσο για την υπόθεση τίτλου, ο Dovi περιμένει τους επόμενους αγώνες όπου θα δούμε περισσότερα από τις μοτοσυκλέτες και τη δυναμική τους.

Πρέπει να περιμένουμε να πάμε σε ορισμένες πίστες για να καταλάβουμε περισσότερα πράγματα. Οι επόμενοι δυο Αγώνες θα είναι πολύ δύσκολοι για εμάς και θα καταλάβουμε καλύτερα τις δυνατότητές μας. Για να παλεύεις με τέτοιους οδηγούς-φαινόμενα, πρέπει να είσαι γρήγορος και σε άλλες πίστες.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles