spot_img

Dovizioso: «Ούρλιαζα μετά το τέλος του αγώνα»

Ο Andrea Dovizioso ήταν εκστασιασμένος μετά τη νίκη του στο Misano και θεωρεί πλέον πως έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στους αντιπάλους του.

Ο Ιταλός έκανε εκπληκτική εκκίνηση και ήταν σε άλλο ρυθμό σε σχέση με τους Jorge Lorenzo και Marc Marquez. Από τη στιγμή που πέρασε στη πρωτοπορία δεν είχε αντίπαλο, διαχειρίστηκε άρτια τον ρυθμό και τα ελαστικά του για να φτάσει στην 3η του φετινή νίκη που τον έφερε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε κάποια φάση ήταν σαν να ήμουν σε έκσταση. Άρχισα να ουρλιάζω σε όλο το γύρο μετά το τέλος του αγώνα. Τόση αδρεναλίνη είχα. Ήταν μια από τις καλύτερες νίκες μου Ο τρόπος που οδήγησα. Όλοι ήμασταν στο όριο με το μπροστινό. Ο Jorge έπεσε στο τέλος, κάτι που σπάνια του συμβαίνει. Ήταν σημαντική νίκη για να δώσω απάντηση σε πολλούς. Τι εννοώ; Ότι πολλοί σκέφτονται και κρίνουν μόνο με βάση τα αποτελέσματα του προηγούμενου αγώνα. Από τη στιγμή που ήρθα στην Ducati, ποτέ δεν ένοιωσα δεύτερος οδηγός. Πιο πολύ ασχολούνται στα ΜΜΕ παρά εγώ. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε εδώ, σε μια πίστα που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα και που δεν είχα μεγάλες προσδοκίες. Μετά το ζέσταμα όμως ένοιωθα καλά και ήξερα ότι είχα την ταχύτητα. Κι από τα τεστ που κάναμε εδώ είχα καταλάβει ότι μπορούσα να διεκδικήσω τη νίκη.

Πλέον, η GP18 φαίνεται να είναι η πιο δυνατή μοτοσυκλέτα στο grid, έχοντας κυριαρχήσει στους προηγούμενους αγώνες. Όμως ο Dovi δεν θέλησε να το επιβεβαιώσει ακριβώς.

Ίσως ναι και ίσως όχι. Δεν έχουμε κάνει κάποια σημαντική αλλαγή τους τελευταίους μήνες. Είναι περισσότερο ένα αμάλγαμα όλων των στοιχείων μαζί. Κάνουμε τη διαφορά με το να σημειώνουμε συνεχώς μικρά βήματα προόδου. Και σήμερα το δείξαμε. Για μένα ήταν σημαντικό να κερδίσω εδώ, στην αγαπημένη πίστα του Lorenzo αλλά και σ’ αυτή τη χρονική στιγμή του πρωταθλήματος.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles