spot_img

Ducati: «Έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο»

Ο αρχιμηχανικός του Jorge Lorenzo, Christian Gabarrini, πιστεύει πως ακόμα υπάρχουν ελπίδες η ομάδα του να πάρει το πρωτάθλημα οδηγών.

Ο Marc Marquez απολαμβάνει ένα πλεονέκτημα 59 ολόκληρων βαθμών στο πρωτάθλημα και θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Με 7 αγώνες να απομένουν για το τέλος της σεζόν του 2018, δύσκολα κάποιος θα καταφέρει να τον απειλήσει, όμως δεν είναι αδύνατο.

Όσο υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες, στην Ducati πιστεύουν πως μπορεί να γίνει το θαύμα, με τον Gabarrini να είναι ένας από αυτούς.

Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, τότε θα έλεγα ναι, έχουμε πιθανότητες για τον τίτλο. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγώνες και όλα μπορούν να συμβούν στον κόσμο μας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Η Ducati είναι πιο ανταγωνιστική απ’ ότι στο παρελθόν. Τώρα μπορούμε και παλεύουμε για το βάθρο σε κάθε πίστα. Η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ.

Η Ducati δείχνει για την ώρα να έχει την υπεροχή στην απόδοση, καθώς οι Lorenzo και Dovizioso έχουν πάρει τις δύο τελευταίες νίκες, ενώ ο Ιταλός πήρε την pole position στον αγώνα του Silverstone που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles