spot_img

Ducati: Στο Mugello κρίνεται το μέλλον του Dovi, δύσκολο του Lorenzo

O Gigi Dall’Igna μίλησε για τους Andrea Dovizioso και Jorge Lorenzo και το μέλλον τους στην Ducati που προς το παρόν παραμένει άγνωστο.

Οι δύο αναβάτες της ιταλικής εταιρίας βλέπουν τα συμβόλαιά τους να ολοκληρώνονται στο τέλος της χρονιάς και αμφότεροι εξετάζουν όλες τους τις επιλογές. Τα σενάρια και για τους δύο, θέλουν τον έναν να ανανεώνει ή να πηγαίνει προς Honda, ενώ τον άλλο τον στέλνουν στη Suzuki.

Ο Dall’Igna μίλησε αρχικά για τον Dovizioso και ξεκαθάρησε πως ο Ιταλός είναι η πρωτεραιότητα της Ducati για το 2019.

Πρέπει να λύσουμε το θέμα αυτό το γρηγορότερο δυνατό. Μιλάμε με τον Andrea, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες. Νομίζω ο Dovi θα μας πει το ναι ή το όχι μέχρι το Mugello. Αυτή τη στιγμή η προτεραιότητά μας είναι να ανανεώσουμε με τον Dovi.

Όσο για τον Lorenzo, φαίνεται η αβεβαιότητα και η δυσπιστία προς το πρόσωπο του, με τον Dall’Ignaνα δηλώνει:

Δεν είμαι χαρούμενος, όπως και όλοι οι Ducatisti. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τα αποτελέσματά του φέτος αλλά συχνά είμαι ικανοποιημένος με το πόσο γρήγορος μπορεί να είναι με τη μοτοσυκλέτα. Το να πας από την Honda στην Ducati, ή το ανάποδο, είναι πιο εύκολο απ’ ότι με την Yamaha. Και το λέω αυτό γιατί οι μοτοσυκλέτες είναι εντελώς διαφορετικές, όπως το στυλ κι άλλα πολλά.  

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για μια ή περισσότερες θέσεις στην Ducati το 2019, με δύο από αυτά να είναι των Jack Miller και Andrea Iannone

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles