spot_img

Δύο νίκες στοχεύει το 2019 ο Leclerc

O Charles Lelerc δήλωσε πως έχει δύο ιδιαίτερους αγώνες στο μυαλό του όπου στοχεύει να κατακτήσει στη πρώτη του χρονιά με τη Ferrari.

O κορυφαίος rookie για το 2018 θα αποτελέσει οδηγός της Ferrari το 2019, αντικαθιστώντας τον Kimi Raikkonen που θα πάρει τη θέση του στη Sauber για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Leclerc θα γίνει ο δεύτερος νεότερος οδηγός στην ιστορία της Scuderia, όμως ο ίδιος δεν νιώθει για την ώρα τη πίεση και ανυπομονεί για την Αυστραλία.

Πίεση; Όχι, δεν νιώθω καμία πίεση. Νιώθω την υποστήριξη και μπορώ να πω πως είμαι πολύ χαρούμενος. Ο στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να σεβαστώ τις απαιτήσεις και προσδοκίες της ομάδας.

Η μετακίνηση του φυσικά στη Ferrari δεν γινόταν να μη συνδυαστεί με σχόλια σχετικά με τον Sebastian Vettel. H αποτυχία του να κατακτήσει τον τίτλο έφερε αρκετά ερωτηματικά σχετικά με τη συγκεκριμένη μετεγγραφή του Μονεγάσκου και το κατά πόσο είναι μήνυμα στην υπόθεση νούμερο 1 μέσα στην ομάδα.

Όμως ο Leclerc θα εστιάσει στο να μάθει από τον Γερμανό, με τον μεγάλο του στόχο για το 2019 είναι να κερδίσει δύο ιδιαίτερους για εκείνον αγώνες.

Το 2019 θα έχω έναν οδηγό δίπλα μου σαν τον Sebastian, o οποίος θα μου προσφέρει σημαντική βοήθεια στο να μάθω και να βελτιωθώ. Είναι φοβερός τύπος και πολύ μεγάλος οδηγός και τον γνώρισα καλά όταν έκανα δουλειά στον προσομοιωτή πίσω στο Maranello και με ευχαρίστησε για τη δουλειά που έκανα. Όσο για τους στόχους μου για το 2019: Οδηγώντας για την Ferrari θέλω να κερδίσω δύο αγώνες. Στο Μονακό που είναι ο αγώνας της πατρίδας μου και στην Monza. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να οδηγείς στην Ιταλία ως οδηγός της Ferrari.

To 2019 θα είναι μεγάλο στοίχημα για τον νεαρό καθώς όσον αναφορά τα αποτελέσματα, αντικαθιστά τον Kimi Raikkonen, θα οδηγεί για την πιο ιστορική ομάδα του σπορ που έχει στόχο το πρωτάθλημα και θα έχει δίπλα του έναν 4 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Οπότε όπως είναι κατανοητό, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles