spot_img

Ecclestone: «Η Liberty θέλει να ξεφορτωθεί την εποχή Bernie»

Ο Bernie Ecclestone λέει, πως η νέα ιδιοκτήτρια της F1, Liberty Media, θέλει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο διοίκησης του σπορ από τον δικό του.

Πριν ολοκληρωθεί η αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της F1, από την Liberty Media, ο Chase Carey είχε πει στον Bernie Ecclestone πως θα διατηρήσει για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα την θέση του στο σπορ. Όμως όταν ολοκληρώθηκε το «deal», ο ίδιος ο Carey συναντήθηκε με τον Ecclestone και του είπε πως παίρνει πίσω την απόφασή του και ουσιαστικά τον απομάκρυνε από το άθλημα.

Ο Βρετανός δήλωσε:

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα πια στην F1. Ακόμη και οι υπάλληλοι δεν μου μιλάνε. Θέλουν να ξεφορτωθούν την εποχή Bernie. Λένε συνέχεια το ίδιο πράγμα πως έχω κάνει εξαιρετική δουλειά αλλά πρέπει να φύγω, νομίζοντας πως θα με κρατήσουν ευχαριστημένο».

Στη συνέχεια, ο πρώην ισχυρός άνδρας της F1, μίλησε για το πώς αντιλήφθηκε την απομάκρυνσή του.

«Αν με ενόχλησε όταν μου είπαν να αποχωρήσω; Όχι. Από τη δική μου οπτική, αν αγοράσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο, θέλεις να είσαι ο πρώτος που θα το οδηγήσει. Ήμουν όμως λίγο απογοητευμένος όταν μου έλεγαν να μείνω για τρία χρόνια και μετά με απομάκρυναν. Ήμουν λίγο έκπληκτος, όμως ο Chase ήρθε ο ίδιος να μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο».

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Τέλος, μιλώντας για την νέα φιλοσοφία που θέλει να φέρει η Liberty, o Ecclestone δήλωσε πως το σπορ θα γίνει λιγότερο αποκλειστικό.

«Το βλέπω κάπως διαφορετικά από τους υπόλοιπους. Όλοι θέλουν να πάνε σε ένα εστιατόριο όπου δεν μπορούσες να βρεις τραπέζι. Γι’αυτό ήμουν αρκετά αυστηρός σε κάποια θέματα. Όμως η φιλοσοφία της Liberty πιο ανοικτή προς το κοινό. Έχουν την Αμερικανική φιλοσοφία. Την F1, την είχαμε σαν ένα εστιατόριο 5 αστέρων, όχι σαν ένα μπεργκεράδικο. Μάλλον τώρα η «κουζίνα» του σπορ θα είναι πιο προσβάσιμη. Μάλλον θα έχει και καλύτερη γεύση».

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles