spot_img

Έχασαν τη ζωή τους 3 αναβάτες στο TT Isle of Man

O πιο τρελός και επικίνδυνος αγώνας στον πλανήτη έχει προσθέσει για ακόμη μια χρονιά θύματα στην μεγάλη του λίστα.

Το ΤΤ Isle of Man διεξάγεται φέτος για 98η φορά και ο σκληρός αυτός αγώνας έχει στερήσει τη ζωή σε 251 επίδοξους κατακτητές. Το Isle of Man μπορεί να συγκριθεί ή και να ξεπερνά σε επικινδυνότητα το Nurburgring σε συνθήκες της δεκαετίας του 1970. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Ring έχει το παρατσούκλι «Πράσινη Κόλαση» και όχι άδικα.

Φέτος, δυστυχώς το TT Isle of Man μετρά είδη 3 απώλειες. Πρώτο θύμα ήταν ο Davey Lambert το βράδυ της Τρίτης. O 48χρονος Βρετανός, συμμετείχε στην κατηγορία Superbike και στον 3ο γύρο του αγώνα έχασε τον έλεγχο στη στροφή Greeba Castle. Αμέσως οι γιατροί έσπευσαν να τον βοηθήσουν και μεταφέρθηκε αρχικά σε τοπικό νοσοκομείο, ενώ από εκεί τον πήγαν στο Aintree του Λίβερπουλ όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Δεύτερο θύμα στο φετινό TT ήταν ο Ολλανδός Jochem van den Hoek. Ο 28χρονος συμμετείχε στη κατηγορία Superstock και στον πρώτο γύρο έχασε τον έλεγχο στο πολύ επικίνδυνο κομμάτι Snaefell και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο τρίτος θάνατος στο φετινό TT Isle of Man ήταν ο Alan Bonner που συμμετείχε στην κατηγορία Senior TT. O 33χρονος Ιρλανδός, ήταν πιο έμπειρος από τους δύο προηγούμενους όμως το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο κι έτσι κι έγινε. Σ το 33 μίλι της διαδρομής, που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο έκανε το λάθος και έχασε τη ζωή του.

Έτσι η λίστα με τους αναβάτες που έχει πάρει το TT Isle of Man περιλαμβάνει 254 ονόματα.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles