spot_img

Έκπληκτος ο Hamilton με τον ρυθμό της Ferrari

O Lewis Hamilton δεν είχε απάντηση στη ταχύτητα της Ferrari στις κατατακτήριες δοκιμές, με την SF71-H να είναι το ταχύτερο μονοθέσιο.

Ο δεύτερος αγώνας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της F1 για το 2018 έχει εξελιχθεί με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την Αυστραλία. Η Mercedes δεν έχει το ταχύτερο μονοθέσιο και αυτό το απέδειξε τόσο ο Sebastian Vettel με την pole position, αλλά και ο Kimi Raikkonen που εξασφάλισε το 1-2 για την Scuderia.

O Vettel τώρα έχει την ευκαιρία να κάνει το δύο στα δύο, πράγμα που αφήνει τον Hamilton έκπληκτο με το πώς έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής το τριήμερο.

Η Ferrari δεν είχε ρυθμό στον προηγούμενο αγώνα για κάποιο λόγο. Οπότε τώρα έχουν επιστρέψει στον κανονικό τους μάλλον. Θα δούμε στους αγώνες που έρχονται στη συνέχεια. Αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως η Ferrari είναι ταχύτερη σε όλο το τριήμερο και εμείς δεν μπορούμε να τη πιάσουμε. Κοιτώντας τον γύρο του Vettel, δεν ήταν κάτι το συναρπαστικό, ήταν ένας πολύ καθαρός γύρος. Ήταν όμως κάποια σημεία όπου ήταν κατά πολύ ανώτεροι από εμάς. Κοιτάξαμε και τον γύρο από τον προηγούμενο αγώνα και η ισορροπία τους ήταν πολύ καλή. Αν κοιτάξεις τον γύρο μου εδώ δεν ήταν άτσαλος, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καθαρός. Δεν είναι τόσο δύσκολο για εμάς. Απλά στη τελική, η Ferrari ήταν ταχύτερη.

Ο Hamilton έχει έναν αρκετά δύσκολο αγώνα σήμερα, καθώς θα εκκινήσει από την 9η θέση μετά τη ποινή που δέχθηκε για αλλαγή κιβωτίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles