spot_img

Έκπληκτος ο Rossi με τον ρυθμό της Yamaha στο Misano

Ο Valentino Rossi δήλωσε εντυπωσιασμένος που η Yamaha έδειξε τόσο ανταγωνιστική στο Misano, στην πρώτη ημέρα του GP του Αγίου Μαρίνου.

Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha ολοκλήρωσε το FP2 στη 4η θέση της κατάταξης και δείχνει δυνατός για τη συνέχεια του τριημέρου στον εντός έδρας αγώνα του. Όμως, η διαφορά που έχει από τη κορυφή είναι μεγάλη και θα επιχειρήσει να τη καλύψει αύριο.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να κρύψει για την ώρα είναι το χαμόγελο του για τον ρυθμό και την ταχύτητα της Yamaha στο Misano.

Ειλικρινά δεν το ξέρω, αλλά είμαι χαρούμενος όπως και να ‘χει. Σίγουρα ήταν μια καλή αρχή, αλλά δεν σημαίνει ότι η δουλειά μας τελείωσε εδώ. Η ισορροπία της Μ1 μου δεν είναι φανταστική. Θέλω παραπάνω πρόσφυση και να βελτιωθώ στον ένα γύρο για να είμαι πιο κοντά στον Vinales και στον Quartararo. Δεν έχω δουλέψει πολύ με το ρυθμό μου. Η πίστα είναι διαφορετική σε σχέση με το τεστ. Οι αναβαθμίσεις δούλεψαν καλά τότε, αλλά τώρα έπρεπε να αλλάξω set-up.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις αναβαθμίσεις που έφερε η ομάδα του και τις δούλεψε πριν από λίγο καιρό στις δοκιμές σε αυτή τη πίστα και έχει μόνο καλά λόγια να πει. Μπορεί να είναι πίσω από τον Maverick Vinales, όμως ο Rossi είναι πολύ αισιόδοξος.

Δουλεύουν σκληρά και στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είχαμε τίποτα καινούργιο από το Brno του 2016 και μετά και γι’ αυτό η διαφορά με τους αντιπάλους μας μεγαλώσει. Σίγουρα κάτι έχει αλλάξει φέτος, ειδικά στην Ιαπωνία αλλά και στην Ευρώπη και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα αυτής της αλλαγή. Έχω ακόμα δρόμο για να φτάσω τον Maverick και τον Fabio. Και όχι μόνο αυτούς, καθώς ο Marc και ο Rins δεν έβαλαν καινούργιο ελαστικό στο τέλος και θα είναι ανταγωνιστικοί. Είναι ακόμα νωρίς να μιλάμε για τον αγώνα όμως. Στην Αγγλία για παράδειγμα, ήμουν αισιόδοξος πριν τον αγώνα κι εκεί είχα θέμα με το πίσω ελαστικό κι ακόμα δεν ξέρω τον λόγο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles