spot_img

Έκτακτο: Ομάδες της F1 κινούνται νομικά κατά της μυστικής συμφωνίας FiA-Ferrari

Σε μια κοινή ανακοίνωση, επτά ομάδες της F1 δήλωσαν πως θα ακολουθήσουν τη νομική δίοδο για να μαθευτεί η αλήθεια για την έρευνα στη κινητήρια μονάδα της Ferrari.

Λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των χειμερινών δοκιμών της F1 για το 2020, η FiA με μια απρόσμενη ανακοίνωση, έκανε γνωστό πως ολοκλήρωσε την έρευνα στη κινητήρια μονάδα της Ferrari του 2019 και οι δύο πλευρές ήρθαν σε μυστική συμφωνία, η οποία θα παραμείνει μεταξύ τους. Αυτό άφησε τις ομάδες αγώνες και σοκαρισμένες και με τη σειρά τους παίρνουν τώρα δράση.

Σε κοινή ανακοίνωση, οι Mercedes, Racing Point, Williams, Red Bull, Alpha Tauri, Renault και McLaren θέλουν τώρα να αποκαλυφθεί η αλήθεια για την έρευνα και τη νομιμότητα στον κινητήρα της Ferrari, ώστε να διασφαλιστεί πως η διοργανώτρια αρχή εφαρμόζει τους κανονισμούς με τον ίδιο τρόπο για όλες τις ομάδες και τις αντιμετωπίζει ίσα και δίκαια.

Η είδηση αυτή μας δείχνει την ενότητα των ομάδων ώστε να προβεί στις απαραίτητες και ορθές ανακοινώσεις η FiA, ώστε να διασφαλιστεί πως συμφωνίες κάτω από το τραπέζι δεν πρέπει να γίνουν.

Η ανακοίνωση των ομάδωνF1 Ferrari

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles