spot_img

Έκτακτο: Θετικός στον Covid-19 ο Perez

Ο Sergio Perez είναι ο πρώτος οδηγός της Formula 1 που βρέθηκε θετικός στον Covid-19, μετά από δεύτερο τεστ που του έγινε την Πέμπτη πριν το τριήμερο.

Ο Μεξικανός δεν βρέθηκε στο Silverstone, καθώς το τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί δεν έβγαλε σίγουρο αποτέλεσμα και αναγκάστηκε να απομονωθεί προσωρινά. Στη δεύτερη μελέτη του δείγματος όμως το  το τεστ οποίο του έγινε βγήκε θετικό και ο οδηγός της Racing Point θα αναγκαστεί να χάσει το GP Μ. Βρετανίας αυτό το τριήμερο. Αυτό είναι το πρώτο κρούσμα κορονοϊού σε οδηγό της Formula 1 μετά την έναρξη της σεζόν και το σπορ ήδη δείχνει την ετοιμότητά της στην κατάσταση αυτή.

Σύμφωνα με την ομάδα, ο Perez είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θα συνεχίσει να βρίσκεται σε απομόνωση για το επόμενο διάστημα ακολουθώντας όλες τις οδηγίες από το πρωτόκολλο υγείας. Η πρόθεση της Racing Point είναι να αγωνιστεί με δύο οδηγούς στον αγώνα, παρά το γεγονός πως ο Μεξικανός δεν θα λάβει μέρος.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Στη διάθεσή της, έχει τους δύο αναπληρωματικούς οδηγούς της Mercedes Esteban Guttierez και Stoffel Vandoorne. Ένας από τους δύο θα πάρει την θέση του Perez και δεν αποκλείεται λόγω εθνικότητας ή ακόμα και διαθεσιμότητας να είναι ο Gutierrez. O Βέλγος δεν βρίσκεται στην Αγγλία αυτό το τριήμερο καθώς έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Mercedes στην Formula E. Ενδιαφέρον όμως είναι η προσθήκη του Nico Hulkenberg στη λίστα αναπληρωματικών, όπως επίσης και του George Russell.

Η Racing Point επιβεβαίωσε πως ένας μικρός αριθμός του προσωπικού της ήρθε σε επαφή με τον Μεξικανό και έχουν οδηγηθεί επίσης σε απομόνωση και όπως προβλέπουν τα πρωτόκολλα, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον ιό.

H ομάδα θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες τον αντικαταστάτη του Sergio Perez και θα μπορείτε να δείτε ποιος οδηγός θα είναι αυτός σε αυτό το άρθρο.

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” με τα τελευταία νέα από τον κόσμο της Formula 1, όπως και τις προβλέψεις μας για το GP της Μ. Βρετανίας. 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles