spot_img

Ελληνικό Πρωτάθλημα F1: Η συνέχεια στο Interlagos

Το GP Βραζιλίας θα φιλοξενήσει τον 8ο αγώνα για το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1, με την αγωνία για τον Τίτλο να φτάνει στο κατακόρυφο.

Με τέσσερις στροφές για το τέλος του πρώτου πρωταθλήματος, οι οδηγοί ετοιμάζονται για να τεθούν αντιμέτωποι σε μια ιστορική πίστα όπου έχει χαρίσει συναρπαστικούς αγώνες στο παρελθόν. Ο virtual κόσμος της F1 για τα ελληνικά δεδομένα μπαίνει για τα καλά σε ρυθμούς καλοκαιριού και είμαστε πολύ κοντά σε ανάδειξη Πρωταθλητή.

Ο Γιώργος Σταματόπουλος κέρδισε το GP του Αζερμπαϊτζάν, έπειτα από την ποινή που δέχθηκε ο Παναγής Δρακάτος. Προηγείται κατά 42 βαθμούς του Κώστα Αναστασάκη, ο οποίος διατηρεί ακόμα τις πιθανότητές του ζωντανές. Όμως ο Δρακάτος, μαζί με τον Νίκο Σηφάκη, θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι του τίτλου και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να το καταφέρουν. Με την Αυστρία να γίνεται πλέον ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, η πίεση είναι μεγάλη για τους οδηγούς και η σταθερότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο.

Το GP Βραζιλίας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 14 Ιουνίου στις 18:00μμ (6 το απόγευμα) και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Automotonews.gr στο Youtube. Μπορείς να βρεις το κανάλι μας, όπως και όλο το Ελληνικό Πρωτάθλημα F1 εδώ.

Μέχρι τον μεγάλο αγώνα, μπορείς να απολαύσεις το GP του Αζερμπαϊτζάν στο παρακάτω βίντεο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles