spot_img

Ενδιαφέρον της Ducati για τον Vinales

Η Ducati φαίνεται πως ενδιαφέρεται να κάνει δικό της τον Maverick Vinales από τη Yamaha, για τη σεζόν του 2021.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε μια πολύ παράξενη σεζόν, ξεκινώντας με νίκη το πρωτάθλημα. Όμως η εξέλιξη και τα αποτελέσματα δεν ήταν ανάλογα και ο Marc Marquez με εντυπωσιακό τρόπο έφτασε 4 αγώνες πριν το τέλος της χρονιάς να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Το 2018 η ομάδα επέλεξε τον Danilo Petrucci αντί για την ανανέωση του Jorge Lorenzo, o οποίος όταν βρήκε τη χρυσή τομή με τη GP18 του, κέρδιζε αγώνες και τον teammate του Andrea Dovizioso. Πολλοί ήταν αντίθετοι στην επιλογή αυτή, όμως δύσκολα μπορούμε να κρίνουμε κατά πόσο σωστή επιλογή ήταν.

Τώρα ο επικεφαλής της ομάδας, Gigi Dall’Igna μίλησε για το 2021 και τον Vinales, για τον οποίο ο Ιταλός ενδιαφέρεται να τον φέρει στην ομάδα.

Είναι ένας από τους αναβάτες που νίκησαν τον Marquez. Για την ώρα εξετάζουμε ποιο θα ήταν το καλύτερο για εμάς για το line-up μας. Αλλά αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η αλήθεια είναι πως δεν εξαρτάται από τη Ducati ούτε από τον Vinales αλλά από τον Valentino Rossi. O Ιταλός βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται στο τέλος του 2020 και δεν γνωρίζει ούτε ο ίδιος ακόμα αν θα ανανεώσει.

Η Yamaha θέλει να κλείσει για τα επόμενα χρόνια τον Fabio Quartararo μεταφέροντας τον στην εργοστασιακή ομάδα και η διατήρηση του Rossi εμπορικά είναι πολύ πιο ισχυρή από το να κρατήσει τον Vinales. Όμως, αυτά τα σενάρια είναι άκρως πρώιμα και έχουμε πολλούς μήνες όπου φήμες, ρεπορτάζ και δηλώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles