spot_img

Ενθουσιασμένος ο Hamilton με τις αναβαθμίσεις της Mercedes στην Αυστρία

O Lewis Hamilton έχει έναν ακόμα λόγο να ανυπομονεί για το GP Αυστρίας, καθώς η ομάδα του έχει φέρει ένα μεγάλο αεροδυναμικό πακέτο αναβαθμίσεων.

Η Mercedes για πρώτη φορά μέσα στο 2018 επέλεξε να φέρει ένα πολύ μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων, που ξεκινά από το εμπρός μέρος και ολοκληρώνεται μέχρι και το πίσω. Τα sidepod της W09 πλέον δείχνουν πολύ διαφορετικά, έχοντας νέο σχεδιασμό, ενώ και η πίσω αεροτομή έχει νέα στοιχεία, τα οποία μπορούμε να πούμε θυμίζουν αυτά της McLaren.

Ο Hamilton τώρα, έρχεται από τη νίκη του στο GP Γαλλίας με μια διαφορά 14 βαθμών και τώρα οι αναβαθμίσεις του έχουν φτιάξει ακόμα περισσότερο τη διάθεση.

Δεν έχω περάσει πολύ χρόνο με τα παιδιά ώστε να μιλήσουμε για το τι ακριβώς είναι αυτές οι αναβαθμίσεις. Έχω όμως ακούσει πως το μονοθέσιο θα μοιάζει διαφορετικό. Ξέρω πως όλοι εργάζονται πολύ σκληρά και ελπίζω οι αλλαγές να κάνουν μεγάλη διαφορά. Ελπίζω να μας βοηθήσουν. Είμαι ενθουσιασμένος όταν βάζουμε κάτι καινούργιο στο μονοθέσιο. Δεν έχουμε βάλει και πολλά φέτος είναι η αλήθεια, όμως είναι μια πολύ σοβαρή αναβάθμιση.

Στη συνέχεια, αποθέωσε τους μηχανικούς της Mercedes για την εξαιρετική δουλειά τους, καθώς διασφαλίζουν πως οι αναβαθμίσεις θα λειτουργούν σωστά συνέχεια.

Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά ώστε οι αναβαθμίσεις να είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι πολύ καλό το ότι θα φέρουμε νέα πράγματα σε αυτό το τριήμερο και να τα δοκιμάσουμε. Είναι εξαιρετικό, διότι καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά στη πίστα και σε συγκεκριμένες στροφές. Νιώθεις τη βελτίωση. Ανυπομονώ να βγω στη πίστα και να βρω που είναι οι βελτιώσεις αυτές στη πίστα.  

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles