spot_img

Ενθουσιασμός στην McLaren με τη προοπτική να κερδίσει την Ferrari

Ο Lando Norris πιστεύει πως η McLaren έχει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να τερματίσει μπροστά από τη Ferrari στο Πρωτάθλημα και αυτό δίνει ώθηση στην ομάδα.

Η ομάδα του Woking έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο 2020, παίρνοντας βάθρο στον πρώτο αγώνα δια χειρός Norris. Παρά τη μέτρια εμφάνιση στην Ουγγαρία, βρίσκεται στην 3η θέση στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Το ξεκίνημα αυτό είναι το καλύτερο των τελευταίων ετών και ηθέλει να χτίσει πάνω στις εμφανίσεις αυτές.

Ο Norris τώρα στέκεται στο κακό ξεκίνημα της Ferrari και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το μονοθέσιό της. Δείχνει τη θέληση της McLaren να βρεθεί πάνω από τη Ferrari.

Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε την Ferrari. Έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε μαζί τους σε όλη τη χρονιά. Σημαίνει πολλά για εμάς να τα βάλουμε και να κερδίσουμε μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια είναι στις πρώτες θέσεις για πολλά χρόνια. Δείχνει την πρόοδο που έχουμε κάνει. Μας δίνει περισσότερη ώθηση να μπορέσουμε να τους κερδίσουμε και στο μέλλον.

Στη συνέχεια ο Βρετανός, αναφέρθηκε στις αναβαθμίσεις οι οποίες έρχονται στην McLaren το επόμενο διάστημα και είναι αρκετά αισιόδοξος.

Έχουμε να φέρουμε την μεγάλη μας αναβάθμιση. Η Ferrari είναι σε μια δύσκολη θέση με αυτά που θέλουν να κάνουν. Είχαν πολλές από τις αναβαθμίσεις τους στην Ουγγαρία, οπότε είμαστε πιο φιλόδοξοι από ποτέ διότι δεν αποδίδουν σε καμία περίπτωση με αυτό που θα ήθελαν. Ξέρω όμως πως η Formula 1 μπορεί να αλλάξει αμέσως και θα κάνουν εξαιρετική δουλειά ώστε να επιστρέψουν σε θέση να είναι πολύ ανταγωνιστικοί.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Ακούστε την εκπομπή “Slipstream” της Δευτέρας 27 Ιουλίου, όπου συζητάμε όλες τις τελευταίες εξελίξεις της Formula 1.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles