spot_img

Επίσημη αποκάλυψη για Alfa Romeo και Renault στη Βαρκελώνη – Έκπληξη η Racing Point

Το πρώτο χειμερινό τεστ στη Βαρκελώνη ξεκινά και ομάδες όπως η Renault, η Alfa Romeo και η Racing Point αποκαλύπτουν τα νέα τους μονοθέσια.

Η Alfa Romeo δεν μας είχε δείξει τον χρωματισμό της, καθώς αποφάσισε να έχει ένα one off για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άφησε τα αποκαλυπτήρια για τη Βαρκελώνη. Λίγο πριν ανάψει το πράσινο φως, το νέο μονοθέσιο αποκαλύφθηκε και εμφανίζει αλλαγές στον χρωματισμό με λίγο περισσότερο κόκκινο στο εμπρός μέρος.

Όμως, παραμένει στα πλαίσια των τελευταίων δύο ετών, με πολύ λίγες επιπλέον πινελιές. Ο Robert Kubica είναι ο οδηγός της ομάδας για το πρωινό σκέλος και τη θέση του το απόγευμα θα πάρει ο Ιταλός Antonio Giovinazzi.

Η Renault έγινε η τελευταία ομάδα που μας έδειξε το νέο της μονοθέσιο για το 2020. Έπειτα από τη πιο περίεργη παρουσίαση όπου δεν είχαν έτοιμη την RS20, ο Esteban Ocon βγήκε από το γκαράζ του στο νέο μονοθέσιο, το οποίο ήταν βαμμένο σε μαύρο χρώμα, επιλέγοντας να κρύψουν και το χρωματισμό που θα δούμε μέσα στη σεζόν. Όμως, σύμφωνα με φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, τα χρώματα δεν έχουν αλλάξει σε σχέση με το 2019.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το νέο δημιούργημα του Enstone φέρνει ένα εντελώς διαφοροποιημένο εμπρός μέρος, το οποίο μοιάζει πολύ σε αυτό των Mercedes, McLaren και Red Bull. Το απόγευμα πίσω από το τιμόνι θα καθίσει ο Daniel Ricciardo.

Η Racing Point μπορεί να έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια, όμως εμφανίστηκε στη Βαρκελώνη με ένα διαφορετικό μονοθέσιο. Η RP20 έχει νέο στενό ρύγχος και στο σύνολό του, μοιάζει πάρα πολύ στη Mercedes του 2019 και αναμένεται να δημιουργήσει έντονες συζητήσεις στα paddock. Ο Sergio Perez αναλαμβάνει το πρωινό σκέλος, δίνοντας τη θέση του στον Lance Stroll, με τη Racing Point να ακολουθεί επίσης αυτό το δρόμο.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles