spot_img

Επίσημο: Ανανέωσε για δύο χρόνια με την o Hamilton Mercedes

Το πολυαναμενόμενο deal είναι πλέον γεγονός και ο Lewis Hamilton θα παραμείνει οδηγός της Mercedes στην F1 για το 2019 και το 2020.

Ο πρωταθλητής έβλεπε το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται στο τέλος του 2018 και πολλά ήταν τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από το σπορ στο τέλος της χρονιάς. Ο ίδιος είχε παίξει εξαιρετικά το επικοινωνιακό παιχνίδι, όμως δεν σταμάτησε ποτέ να δηλώνει πίστη στην γερμανική ομάδα και πως το μέλλον του είναι στα “ασημί”.

H επίσημη επέκταση του συμβολαίου είναι απλά τυπική διότι από τον χειμώνα είχαμε κάτσει με τον Toto και είχαμε συζητήσει. Είναι ωραίο όμως τώρα που έβαλα την υπογραφή μου, να το ανακοινώσουμε και να συνεχίσουμε κανονικά τις ζωές μας. Είμαι μέλος της Mercedes εδώ και 20 χρόνια και ποτέ δεν ήμουν πιο χαρούμενος. Έχουμε κοινούς στόχους εννοείται και ανυπομονώ να κερδίσουμε όλο και περισσότερα στο μέλλον μαζί και να κάνουμε το αστέρι της Mercedes να λάμψει περισσότερο. Είμαι σίγουρος πως η Mercedes είναι η σωστή ομάδα να βρίσκεσαι για τα επόμενα χρόνια.

Ο Hamilton βρέθηκε στην Mercedes το 2013 και από τότε έχει κατακτήσει 3 παγκόσμιους τίτλους με τα ασημί βέλη, 44 νίκες και 50 pole positions, σε μια άκρως πετυχημένη συνεργασία.

Ο Valtteri Bottas δεν έχει συμβόλαιο για το 2019, όμως αναμένεται κι εκείνος να ανανεώσει με την Mercedes και να παραμείνει teammate του Βρετανού για τα επόμενα χρόνια.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles