spot_img

Επίσημο: Αναβάλλεται το GP Κίνας για το 2020

Το GP Κίνας της F1 αναβάλλεται για το 2020, μετά και την επιδημία του κορωνοϊού που έχει κοστίζει τη ζωή σε χιλιάδες κόσμο.

Το αγωνιστικό τριήμερο ήταν προγραμματισμένο για τις 17 με 19 Απριλίου και ήταν ο τέταρτος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Η τελική απόφαση όμως δεν έχει παρθεί, μιας και ο αγώνας δεν έχει ακυρωθεί, με την F1 και τη διοργανώτρια αρχή του αγώνα, Juss Event Managment, να προσπαθούν να βρουν ημερομηνία ώστε να διεξαχθεί το GP Κίνας αργότερα μέσα στη σεζόν.

Η κατάσταση αυτή είναι από τα μεγαλύτερα θέματα της επικαιρότητας τον τελευταίο μήνα, με αρκετές διοργανώσεις να έχουν ακυρωθεί, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Formula E στη Κίνα. Αθλητικά events έχουν ακυρωθεί ή σταματήσει, ενώ το παγκόσμιο εμπόριο και ο τουρισμός έχουν επίσης επηρεαστεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη ανακοίνωση, αναφέρεται πως “η FiA και η F1 αποδέχθηκαν το επίσημο αίτημα του διοργανωτή του αγώνα ώστε το event να αναβληθεί”.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Η εξέλιξη αυτή αφήνει ένα μεγάλο κενό στο πρωτάθλημα της F1 της τάξεως των τεσσάρων εβδομάδων μεταξύ των δύο καινούργιων αγώνων στο πρωτάθλημα, το GP του Βιετνάμ στις 5 Απριλίου και το GP Ολλανδίας στις 3 Μαΐου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles