spot_img

Επίσημο: H Renault ανακοίνωσε τον Ricciardo

H Renault ανακοίνωσε πως ο Daniel Ricciardo θα είναι ο μελλοντικός οδηγός της, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Red Bull πως ο Αυστραλός αποχωρεί.

Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων στον κόσμο της F1, με τον Honey Badger να είναι στο προσκήνιο τη σήμερα. Ο Αυστραλός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει από την Red Bull Racing έπειτα από 10 χρόνια που ήταν με την ομάδα, ώστε να αναζητήσει μια καινούργια περιπέτεια και πρόκληση στη καριέρα του.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της Red Bull, ήρθε αυτή της Renault. Έτσι, γνωστοποιήθηκε και επίσημα πως ο Αυστραλός υπέγραψε με τον Γάλλο κατασκευαστή και θα αποτελέσει μέλος της ομάδας του Enstone για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτό αποτελεί διπλή νίκη για τον ίδιο, καθώς θα είναι εργοστασιακός οδηγός και πέτυχε και το συμβόλαιο δύο ετών που ήθελε, να έχει επιλογή για το 2021 που αλλάζουν οι κανονισμοί.

Από το 2019 λοιπόν θα είναι teammate του Nico Hulkenberg, με την ομάδα να αποκτά ένα από τα πιο δυνατά lineup στην F1. Αυτό αφήνει εκτός θέσης τον Carlos Sainz, o οποίος έχει οψιόν με την Red Bull, αλλά μόνο για την μεγάλη ομάδα και τον Pierre Gasly να είναι φαβορί για αντικατάσταση του Ricciardo.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles