spot_img

Επίσημο: Στην Toro Rosso O Hartley για το GP των ΗΠΑ

Η Toro Rosso ανακοίνωσε πως ο πρωταθλητής του WEC, Brendon Hartley, θα αγωνιστεί με την ιταλική ομάδα στον αγώνα του COTA.

O Νεοζηλανδός αποτελεί έναν από του μεγάλους αστέρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής και ίσως έναν από τους ταχύτερους οδηγούς στην LMP1.

O Harltey είναι μόλις 27 ετών και αποτέλεσε στο παρελθόν τρίτος οδηγός της Red Bull, ενώ άνηκε και στο πρόγραμμα νέων οδηγών της, Μεγάλος υποστηρικτής του ήταν ο Mark Webber που τον έπεισε να μεταβεί στους αγώνες sportscar και δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του.

Ο Hartley έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Porsche το 2015 δίπλα στους Mark Webber και Timo Bernhard, ενώ φέτος κέρδισε τις 24H του Le Mans. Επίσης, βρίσκεται και στην 1η θέση της βαθμολογίας των οδηγών και μπορεί να εξασφαλίσει μαθηματικά τον δεύτερο τίτλο του αυτό το σ/κ στις 6H του Fuji, ενώ πριν λίγες ημέρες κατέκτησε και το Petit Le Mans στο πρωτάθλημα της IMSA.

Ο 27χρονος μένει χωρίς τιμόνι το 2018 μετά και την αποχώρηση της Porsche από την LMP1 και είναι φαβορί για μια θέσει στο Indycar με την ομάδα του Chip Ganassi.

Αξίζει πραγματικά να δώσουμε την προσοχή μας στο πως θα τα πάει στο COTA, σε μία πίστα που αγωνίστηκε και κέρδισε πριν από λίγο καιρό με την 919 Hybrid.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles