spot_img

Επιστροφή στη δράση για το IAME Series Greece

Ενάμιση μήνα μετά την πρεμιέρα των Μεγάρων, το IAME Series Greece ετοιμάζεται να πατήσει ξανά γκάζι, με τον δεύτερο γύρο της παρθενικής σεζόν διεξαγωγής του να λαμβάνει χώρα στην πίστα «Kartmania» στην Πάτρα.

Το άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που διεξάγεται σε 25 χώρες παγκοσμίως και στοχεύει στο να προσελκύσει νέους ενδιαφερόμενους στο σπορ έχοντας ως ατού το χαμηλό κόστος συμμετοχής, τα εντυπωσιακά έπαθλα, τον έντονο ανταγωνισμό αλλά και τις ίσες ευκαιρίες, επιστρέφει στη δράση την Κυριακή 1η Ιουλίου, με τον αγώνα στα Βραχνέικα να διοργανώνεται από το αθλητικό σωματείο «ΦΙΛΜΠΑ».

Συνολικά 33 αγωνιζόμενοι θα παραταχθούν στην εκκίνηση, στοχεύοντας στην κατάκτηση της καρό σημαίας στη δεύτερη μάχη της σεζόν αλλά και να αποκτήσουν πλεονέκτημα στο κυνήγι για τα 11 εισιτήρια πρόκρισης στους Παγκοσμίους Τελικούς του IAME Series.

Στην κατηγορία X30 MINI (8-12 ετών), την οποία αφορά η καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα που αφορά στην κεντρική διαχείριση κινητήρων, θα διεκδικήσουν τη νίκη συνολικά 10 αθλητές, με τους 8 εξ αυτών να ανήκουν στην κλάση X30 MINI B (ηλικία 8-10 ετών).

Στην X30 JUNIOR (12-14 ετών) θα διεκδικήσουν τη νίκη 5 αθλητές, ενώ στην X30 SENIOR (από 14 ετών) που είναι και η πολυπληθέστερη στη μάχη της Πάτρας, θα πάρουν εκκίνηση 12! Ανάμεσά τους τέσσερις «τοπικοί ήρωες» με πλούσια εμπειρία και επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Τέλος, στην X30 SUPER PRO των εντυπωσιακών κινητήρων των 175cc (από 15 ετών) στους έξι αγωνιζόμενους συγκαταλέγονται και δύο νέες συμμετοχές.

Στα επισυναπτόμενα αρχεία, μπορείτε να βρείτε την αφίσα του αγώνα, το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας και την αναλυτική λίστα συμμετοχών.

Παράλληλα, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως η επίσημη ιστοσελίδα του IAME Series Greece είναι σε πλήρη λειτουργία και εκεί μπορείτε να βρείτε κάθε λεπτομέρεια σχετικά με το πρωτάθλημα, τους κανονισμούς, τα έπαθλα αλλά και Live Timing όσων θα συμβαίνουν στην πίστα την ώρα του αγώνα (http://www.iameseriesgreece.com/live).

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles