spot_img

ePrix Γερμανίας R2: Μεγάλη νίκη Buemi μετά από ποινή στον Rosenqvist

O Sebastien Buemi ήταν ο μεγάλος νικητής του δεύτερου ePrix στο Βερολίνο και πήρε το αίμα του πίσω μετά τον μηδενισμό του από τον χθεσινό πρώτο αγώνα.

Ο Ελβετός εκίνησε από την 2η θέση στον σημερινό αγώνα και έμεινε καθ’όλη τη διάρκεια πίσω από τον Felix Rosenqvist. O οδηγός της Renault γνώριζε στο τέλος για την ποινή που είχε ο Σουηδός και δεν τον πίεσε και παρά το γεγονός πως πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 2ος, πήρε μια μεγάλη νίκη, μετά τη χθεσινή απογοήτευση.

Ο Rosenqvist, κυριάρχησε χθες στον πρώτο αγώνα, ενώ πήρε την pole position στον δεύτερο και οδήγησε τον αγώνα και για τους 46 γύρους. Όμως, στην αλλαγή του μονοθεσίου, όταν βγήκε από το γκαράζ ήταν σε επικίνδυνο σημείο και παραλίγο να έχει επαφή με μονοθέσιο που ερχόταν. Έτσι, οι αγωνοδίκες του έδωσαν ποινή 10 δευτερολέπτων για ένα λάθος το οποίο δεν έκανε ο ίδιος, αλλά η ομάδα. Στην θέση βρέθηκε ο Lucas di Grassi με την ομάδα της Audi. O Βραζιλιάνος, ήταν πολύ δυνατός και κέρδιζε τη μια θέση μετά την άλλη, όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί σε απόσταση 10s από τον Rosenqvist για να βγει 2ος. Πολύ καλό αγώνα ανάκαμψης.

Στην θέση βρέθηκε ο Daniel Abt, ο οποίος έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα στο ePrix της πατρίδας του και έδωσε σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα του. Ακολούθησε ο Jose Maria Lopez, ο οποίος έχασε θέσεις στα pit μετά την αλλαγή μονοθεσίου. Επιπλέον, είχε μια τρομερή στιγμή όταν είχε μικροεπαφή με τον teammate του, Sam Bird στη στροφή, με τον δεύτερο να βγαίνει λίγο εκτός πίστας και να χάνει μια θέση. Τελικά ο Βρετανός τερμάτισε 7ος πίσω από τον Vergne.

Την βαθμολογούμενη 10άδα έκλεισαν οι Prost, Turvey και Heidfeld, ο οποίος από την τελευταία θέση έκανε φανταστικό αγώνα.

Αποτελέσματα ePrix Γερμανίας R2 

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles