spot_img

Έρχεται το ηλεκτρικό SUV από τη Volkswagen

Η Volkswagen ετοιμάζεται να λανσάρει ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV στην αγορά το 2021 και ήδη μας προετοιμάζει για το τι επέρχεται με μια teaser φωτογραφία και μερικές spy shots.

Το όνομα του νέου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας θα είναι ID.4 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, ώστε μέχρι τότε η εταιρεία να είναι έτοιμη στις απαιτήσεις του κοινού της και ταυτόχρονα προς το περιβάλλον. Θα τοποθετηθεί απέναντι το αντίστοιχο της Tesla, με τη νέα κατηγορία ανταγωνισμού στα ηλεκτρικά μοντέλα να παίρνει σάρκα και οστά.

 VolkswagenΣχεδιαστικά το ID.4, θα διατηρήσει το DNA της εταιρείας σε όλο το μήκος και πλάτος του, με αρκετά επιθετικό στυλ, με μια ολοκαίνουργια μάσκα με εισαγωγές αέρα στο πλάι. Όπως μπορούμε να δούμε καθαρά από τη render φωτογραφία είναι πως στο σύνολό του βλέπουμε ένα καθαρά compact μοντέλο. Προς το παρόν όλα είναι άγνωστα για το συγκεκριμένο μοντέλο, καθώς δεν γνωρίζουμε ούτε το παραμικρό του χαρακτηριστικό για την ώρα, ούτε τη πλατφόρμα στην οποία θα κατασκευάζεται.

Η παρουσίασή του αναμένεται σε ένα χρόνο στην έκθεση της Σανγκάη και θα τοποθετηθεί πάνω από το ID.3. Η γκάμα της ID να είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Volkswagen στο μέλλον, τόσο σε πωλήσεις, αλλά και καινοτομίας.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles