spot_img

Έρχεται το καλεντάρι του MotoGP για το 2020

Η Dorna αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να αποκαλύψει τους αγώνες τους οποίους θα δούμε το 2020 για το MotoGP, με την Ευρώπη να έχει τη πλειοψηφία.

Οι ομάδες προσπαθούν να βρουν τον πιο ασφαλή τρόπο, ώστε να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, μετά από μήνες απραξίας και ενασχόλησης με τον κόσμο των video-games για τους αναβάτες. Πλέον όμως, είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην ανακοίνωση για το φετινό πρόγραμμα αγώνων, το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 19 Ιουλίου στην Jerez, ενώ θα γίνει και δεύτερος αγώνας στη συγκεκριμένη πίστα μία εβδομάδα αργότερα. Εφόσον η σεζόν ξεκινήσει όμως, θα έχει προηγηθεί μια ημέρα δοκιμών, πιθανότατα μεσοβδόμαδα πριν τον πρώτο αγώνα. Η Τσεχία φαίνεται πως θα φιλοξενήσει τον τρίτο αγώνα στις 9 Αυγούστου και έπειτα θα δούμε δύο αγώνες στην Αυστρία.

Από εκεί και πέρα, για το 2020, το MotoGP θα προσπαθήσει να αγωνιστεί στο Misano, στο Le Mans, στην Aragon και στη Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται να δούμε σε κάποιες από αυτές θεατές. Όμως, δύσκολα θα μπορέσουμε να δούμε όλες τις παραπάνω.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Το πρωτάθλημα θα επιχειρήσει να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη και στη Μαλαισία, τις μοναδικές πίστες που δεν έχουν ακυρώσει τον αγώνα στην Ασία. Όμως για να πραγματοποιηθούν αυτά τα GP και να ταξιδέψουν οι ομάδες, πρέπει να επιτρέψουν θεατές να είναι στη πίστα. Τέλος, το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, ή την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles