spot_img

Έρχεται το νέο Volkswagen Golf (photos)

Η Volkswagen είναι έτοιμη να παρουσιάσει τη νέα γενιά από ένα από τα πιο επιτυχημένα της μοντέλα στην ιστορία, που ακούει στο όνομα Golf, με ανανεωμένο σχεδιασμό.

Η 8η γενιά του διάσημου μοντέλου θα παρουσιαστεί στις 24 Οκτωβρίου στο Wolfsburg και η εταιρεία δημοσίευσε τα πρώτα σκίτσα από το πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο, το οποίο φέρει αρκετές αλλαγές. Η αρχική φιλοσοφία παραμένει στο μοντέλο, με το εμπρός μέρος να φαίνεται αρκετά εξελιγμένο, αλλά στης γραμμές που ακολουθεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, με το εμπρός μέρος να περιλαμβάνει ανανεωμένο προφυλακτήρα αλλά και μάσκα. Η Volkswagen υπόσχεται πως είναι η πιο δυναμική προσέγγιση στην ιστορία του Golf, με το εσωτερικό του να έχει υποστεί τις μεγαλύτερες αλλαγές.

Λειτουργικά συστήματα, με οθόνη πολλαπλών χρήσεων και ψηφιακών οργάνων θα περιλαμβάνονται, ντύνοντας το νέο Golf με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Σύμφωνα με την ίδια την VW όπου χαρακτήρισε το εσωτερικό του ως “νέο ψηφιακό πιλοτήριο” επεσήμανε πως το νέο μοντέλο θα είναι ένα “trendsetter” όσον αφορά τον ψηφιακό κόσμο του, προσανατολισμένο στην συνδεσιμότητα, στα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και άλλες λειτουργίες και υπηρεσίες που βασίζονται στο διαδίκτυο.

  • Κάντε μας like στο facebook
  • Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Όσον αναφορά τα specs του, το Golf θα διαθέτει νέα σειρά από κινητήρες, ενώ θα ενσωματωθεί στη γκάμα του μια υβριδική έκδοση, όμως δεν θα υπάρξει πλήρως ηλεκτρική. Επιπλέον ετοιμάζεται και η πιο γρήγορη έκδοση του, η οποία θα αποδίδει είτε 202, είτε 243 ίππους.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles