spot_img

Έρχεται πλήρως ανανεωμένο το BMW i3 (pics+vid)

H BMW ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έκθεση της Φρανκφούρτης όπου και θα παρουσιάσει το νέο avant-garde i3, αλλά και μια ταχύτερη έκδοσή του.

Πολλές αλλαγές έχουν γίνει στο “μικρό” γερμανικό μοντέλο, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη γκάμα της σειράς “i”. Στο εξωτερικό μέρος αρχικά, αλλαγές βλέπουμε στους προβολείς ομίχλης αλλά και στον τομέα του προφυλακτήρα όπου έχουμε συνδυασμό δύο χρωμάτων. Στο εσωτερικό, αλλαγές μπορούμε να δούμε στις ταπετσαρίες και στο υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων.

Πέραν της στάνταρ έκδοσης του i3, η BMW θα παρουσιάσει την πιο δυνατή i3s για καλύτερες επιδόσεις και περισσότερη ισχύ. Πέραν όμως του νέου πιο φιλικού προς το περιβάλλον κινητήριου συνόλου, οι εσωτερικές επιφάνειες του i3 αποτελούνται στο 80% από ανακυκλωμένα υλικά.

Η νέα έκδοση του i3s, διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 184 ίππων και 284 Nm ροπής. Πλέον, η επιτάχυνση από 0-100 χλμ/ώρα γίνεται σε μόλις 6.8 δευτερόλεπτα, ενώ στην απλή έκδοση πραγματοποιείται σε 7. Επιπλέον, η νέα έκδοση έχει σπορ ανάρτηση, ζάντες 20 ιντσών, ενώ τα μετατρόχια θα είναι κι εκείνα με τη σειρά τους μεγαλύτερα.

Ο θερμικός κινητήρας Range Extender θα συνεχίσει να υφίσταται (προαιρετικά) σε όλες τις εκδόσεις το i3 όπως γινόταν μέχρι σήμερα, με την αυτονομία να πλησιάζει τα 300 χλμ.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles