spot_img

Έρχεται το Halo στην F1 το 2018

Το Strategy Group, αποφάσισε να φέρει στον κόσμο της F1 το Halo, καθώς η “Ασπίδα” χρειάζεται περισσότερη εξέλιξη.

Σήμερα (Τετάρτη 17 Ιουλίουπραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Strategy Group της F1, στο οποίο συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα όσον αναφορά το μέλλον του σπορ.

Στο Strategy Group, αποφασίστηκε πως τα μονοθέσια της F1 θα έχουν από το 2018 το Halo, το οποίο έχει δοκιμαστεί αρκετά κυρίως το 2016. Ωστόσο, 9 στις 10 ομάδες ψήφισαν κατά του Halo, όμως η FiA έκανε τη θέλησή της πραγματικότητα με γνώμονα την ασφάλεια. Επιπλέον, τόνισε πως πολλά χαρακτηριστικά θα ενισχυθούν περαιτέρω.

Πέραν του Halo, η FiA και οι ομάδες, έβαλαν στην άκρη προς το παρόν την “Ασπίδα”, καθώς χρειάζεται περισσότερη ανάλυση και εξέλιξη, καθώς τα πρώτα δείγματα δεν ήταν θετικά.

Η εισαγωγή του Halo στα μονοθέσια της F1 θα πρέπει να εγκριθεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΠΣΜΑ).

Το Strategy Group, συζήτησε επιπλέον για μέτρα μείωσης του κόστους, για το οποίο θα συσταθεί μια ομάδα που θα αποτελείτε από την Formula One Group, την FiA και τις ομάδες, ώστε να βρουν λύσεις για την βιωσιμότητα του σπορ.

Τέλος, στο τραπέζι έπεσαν και διάφορες προτάσεις για βελτίωση του θεάματος. Περισσότερα, θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles