spot_img

Έρχεται το mini SUV της Skoda

Ραγδαίες εξελίξεις είχαμε τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Skoda αναμένεται να παρουσιάσει το μικρότερο SUV μοντέλο στην ιστορία της τα επόμενα δύο χρόνια.

Μεγάλος στόχος της Skoda είναι να θέσει έναν σοβαρό αντίπαλο στα Nissan Juke, Renault Captur & Peugeot 2008, μπαίνοντας για τα καλά στη κατηγορία. Όσον αναφορά την εμφάνιση, εξωτερικά θα διαθέτει άκρως μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιασμό, ο οποίος θα μεταφερθεί και στην επόμενη γενιά της Fabia. Κύρια χαρακτηριστικά, είναι ο μικρές, αλλά άνετες διαστάσεις, η μεγάλη απόσταση από το έδαφος και οι λεπτομέρειες που δίνουν χαρακτήρα σε ένα μικρό SUV.

Το όνομα του μοντέλου δεν έχει αποφασιστεί, όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019. Πιθανά ονόματα είναι το Fabia SUV και Polar και θα τοποθετηθεί κάτω από τα Kodiaq & Karoq. Θα κατασκευαστεί στη πλατφόρμα MQB A0, στην οποία κατασκευάζονται όλα τα μοντέλα του VW Group.

Όσον αναφορά τα κινητήρια σύνολα, οι πληροφορίες είναι λίγες, όμως θα έχουμε σίγουρα κινητήρα turbo βενζίνης που ξεκινά από 1.000 κυβικά εκατοστά, ενώ θα υπάρξουν και διάφορες επιλογές στους diesel.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles