spot_img

Έρευνα: Τι αυτοκίνητα οδηγούν οι άπιστοι άνδρες;

Το αυτοκίνητο για πολλούς προδίδει χαρακτήρα, για άλλους είναι παιδικός έρωτας, αλλά υπάρχουν και αυτοί όπου σύμφωνα με ιστοσελίδα γνωριμιών για παντρεμένους έχουν αυτοκίνητο από συγκεκριμένες μάκρες και μάλιστα πολυτελείς και τείνουν να είναι πιο άτακτοι από τους υπόλοπους… 

Σύμφωνα λοιπόν με την Illicit Encounters, η οποία είναι μόνο για παντρεμένους, σε δείγμα πάνω από 800.000 χρηστών, πως το 22.21% εξ αυτών οδηγεί αυτοκίνητα της Audi. Μάλιστα, η Γερμανία έχει τη τιμητική της, με τη BMW να ακολουθεί με μεγάλη διαφορά στο 13,79%, ενώ στη 3η θέση βρίσκουμε τη Mercedes με 8,73% και την Volksagen να ακολουθεί με 5,74%.

Από την αντίθετη μεριά μάλιστα, στις τελευταίες θέσεις βρίσκουμε την Peugeot με 0,38%, ενώ στην αμέσως προηγούμενη θέση είναι η Renault με ποσοστό 0,51%. Στη τελευταία 5άδα συναντάμε επίσης τις Land Rover με 0,53%, την Skoda με 1,05% και την Hyundai με ποσοστό 1,55%.

Να προσέχετε λοιπόν όσες βγαίνετε με άντρα ο οποίος έχει στη κατοχή του πολυτελές γερμανικό αυτοκίνητο γιατί σύμφωνα με το παραπάνω δεν αποκλείεται να κάνει τη “πατάτα”.

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles