spot_img

Αισιόδοξος για το 2018 δηλώνει ο Vettel

Ο Sebastian Vettel ανυπομονεί να ξεκινήσει η σεζόν του 2018, στην οποία ευελπιστεί να γίνει για 5η φορά παγκόσμιος πρωταθλητής.

Ο Γερμανός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν του 2017 και κρατήθηκε στη κορυφή της βαθμολογίας για ένα μεγάλο μέρος της. Όμως, μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Lewis Hamilton πήρε τα ηνία και έφτασε εκείνος στον 4ο παγκόσμιο τίτλο του.

Τώρα ο Vettel μιλάει για την δουλειά που γίνεται στο εργοστάσιο το τελευταίο διάστημα και την επιθυμία του να κερδίσει και τη καινούργια σεζόν.

Αυτό που έχουμε μόνο να κάνουμε είναι το πιο δύσκολο βήμα. Αν κοιτάξεις πίσω σου, πάντα το τελευταίο βήμα είναι το πιο δύσκολο. Τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε επικεντρωθεί στη νέα σεζόν και έχουμε κάνει πολλή δουλειά στο να γίνει το μονοθέσιο ταχύτερο, με περισσότερη ιπποδύναμη από τη κινητήρια μονάδα. Έπειτα, μένει να δούμε που θα είμαστε. Οι κανονισμοί μένουν πάνω κάτω ίδιοι και πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή πλατφόρμα για το ξεκίνημα της σεζόν. Στη τελική ως οδηγός θέλεις μόνο να κερδίσεις και προφανώς όταν είσαι ανταγωνιστικός στην αρχή δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Εάν το μονοθέσιο είναι καλό και ως οδηγός κάνεις πολύ καλή δουλειά, τότε στο τέλος της σεζόν, θα οδηγήσει είτε σε καλά, είτε σε κακά νέα.

Θα μπορέσει στο 2018 να δείξει τον καλό εαυτό της που έδειξε το 2017, έχοντας σε γενικές γραμμές το καλύτερο μονοθέσιο στη πίστα;

Related Articles

Stay Connected

5,762ΥποστηρικτέςΚάντε Like
52ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles